Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2019 12:40

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ξεκινά προετοιμασία για τη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς ξεκινά η δουλειά για την πιο απαιτητική σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

Ο ΑΟΔ αναδείχθηκε φέτος πρωταθλητής Μεσσηνίας και μάλιστα αήττητος και έτσι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ' εθνική. Η νέα σεζόν αρχίζει λοιπόν σήμερα στο γήπεδο ¨Καπετάν Βασίλης", όπου στις 6.30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Παλαμάρα που συνεχίζει για 3η χρονιά στον πάγκο. Πλέον θα έχει συνεργάτη τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ευτύχη Τασιόπουλο, ενώ το τεχνικό τιμ συμπληρώνει ο προπονητής τερματοφυλάκων Δανιήλ Σταυρόπουλος.

Στο μεταγραφικό σκέλος, ο ΑΟΔ μετρά εννέα προσθήκες και έπεται συνέχεια, αφού κινείται για την απόκτηση έμπειρου επιθετικού. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί είναι οι: Αγ Γεωργιόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μεμά, Δ. Καλογερόπουλος, Σεντεμέντες, Μουλιάτος, Κουντάνης, Οδεμισιώτης, Αλεξόπουλος.

Από πέρυσι συνεχίζουν οι: Ι. Καλογερόπουλος, Κουλόπουλος, Ζάκκας, Κρεμμύδας, Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαστακός, Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Τσουκαλάς, Π. Σουλαντίκας.

Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Παλιάς, Εμμανουήλ, Κανελλόπουλος, Κάνιστρας, Δ. Γεωργιόπουλος, Σταμάτης και είναι σε εκκρεμότητα η περίπτωση του γκολκίπερ Τάσου Κωνσταντακόπουλου.

Στην Καλαμάτα τα πρώτα ματς πρωταθλήματος

Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, όμως η ομάδα θα χρειαστεί να δώσει τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος μακριά από το σπίτι της. Και αυτό γιατί πρέπει να γίνουν εργασίες στο γήπεδο "Καπετάν Βασίλης" προκειμένου να πάρει άδεια για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Αν σε αυτό προσθέσουμε και τη γραφειοκρατία που παρατηρείται σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα, γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξει καθυστέρηση μέχρι να δοθεί η έγκριση για την τέλεση αγώνων στο Διαβολίτσι.

Ως εκ τούτου ο ΑΟΔ θα δηλώσει δεύτερη έδρα το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, στο οποίο ως γνωστόν θα αγωνίζεται φέτος και η "Μαύρη Θύελλα".

Οι δύο εκπροσώποι μας στη Γ' εθνική θα συνυπάρξουν στις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν.