Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2019 17:53

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές με Πιχιγιόνι, Φλέσσα και Σκουφάκη

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές με Πιχιγιόνι, Φλέσσα και Σκουφάκη

 

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το Χανδριναϊκό που απέκτησε τους Σπύρο Πιχιγιόνι, Ηλία Φλέσσα (φωτό) και Γιώργο Σκουφάκη.

Ο πρώτος είναι αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κορώνη, ενώ έχει περάσει από πολλές ομάδες της Μεσσηνίας όπως Εράνη, Διαβολίτσι, Σπερχογεία, Μάνη. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις που θα βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα δύο αποκτήματα του Χανδριναϊκού. Ο Φλέσσας είναι 29 ετών, αριστεροπόδαρος μέσος, που θα δώσει δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή.

Ο πρώην παίκτης του Α.Ο. Φυτειάς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ομόνοια, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Φαραί, Αβία.

Ο Σκουφάκης είναι 25 ετών, μεσοαμυντικός ο οποίος καλύπτει όλη την δεξιά πλευρά και χαρακτηρίζεται για την ταχύτητά του. Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Μιλτιάδης, το Δώριο η Χώρα, ο Ολυμπιακός Ανάληψης, ο Απόλλωνας και ο Πανθουριακός.

Εκτός από μεταγραφές, έχουμε όμως και ανανεώσεις στο Χανδριναϊκό, που με τον Δημήτρη Λίτσα πλέον στον πάγκο θέλει να ξεχωρίσει στην Α1 τοπική. Συγκεκριμένα, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους τερματοφύλακες Παναγιώτη Καλοκάθη, Σπύρο Λύσσαρη, τον αμυντικό μέσο Ηλία Δαρσακλή και τον επιθετικό Βασίλη Γιάνναρη.

Και οι τέσσερις θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Χανδριναϊκού, ο οποίος θα προωθήσει και 9 μικρούς σε ηλικία παίκτες που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες από το περσινό ρόστερ, αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται ώστε στις 26 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας να έχει ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδας.