Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2019 12:45

Λύση την τελευταία στιγμή για τον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
Λύση την τελευταία στιγμή για τον Τέλλο Αγρα

 

 

Μετά από πέντε άκαρπες γενικές συνελεύσεις και αφού η ομάδα βρέθηκε μια... ανάσα από το Πρωτοδικείο ο Τέλλος Αγρας βρήκε λύση στα διοικητικά.

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ο ιστορικός σύλλογος έβγαλε την Τρίτη το βράδυ διοίκηση και θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και φυσικά στο κύπελλο, όπου η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.

Νέος πρόεδρος ο Π. Αγγελόπουλος

Επικεφαλής του συμβουλίου τέθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος (φωτό), ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Τέλλο Αγρα και μπορεί να χαρακτηριστεί "σημαία" του συλλόγου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας των Γαργαλιάνων για 20 σχεδόν χρόνια, από το 1992 έως το 2010. Το 1995, όταν ήταν ακόμα πιτσιρικάς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' τοπική και την άνοδο στη Δ' εθνική με προπονητή τον Γιώργο Μηλίτση. Το 2006 ως αρχηγός πλέον του Αγρα σήκωσε ξανά την κούπα του πρωταθλητή και πανηγύρισε ξανά άνοδο στη Δ' εθνική, όπου είχε αγωνιστεί. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει βοηθήσει εξωδιοικητικά, αλλά πλέον αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου. Αναλυτικά η σύσταση του δ.σ. έχει ως εξής:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος (πρόεδρος) Κωνσταντίνος Ποθόπουλος (α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Πρεβεζάνος (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Λάππας (α’ γενικός αρχηγός), Σπύρος Λυμπερόπουλος (β’ γενικός αρχηγός), Γιώργος Μαρκόπουλος (γ’ γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (ταμίας), Δημήτρης Διακουμόπουλος (γενικός γραμματέας), Κωνσταντίνος Μίχος (ειδικός γραμματέας) Φώτης Πουλόπουλος, Παναγιώτης Βαρβατσούλης, Δημήτρης Βελισσάρης (μέλη), Ανδρέας Φωτόπουλος, Διονύσιος Αλεξανδρόπουλος, Χαράλαμπος Αυριλιώνης (εξελεγκτική επιτροπή), ενώ ο Χ. Αυριλιώνης θα είναι υπεύθυνος ακαδημιών.

Πρώτο μέλημα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή και θα ακολουθήσουν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές. Να σημειωθεί ότι θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας για την ενίσχυση του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και χοροεσπερίδα στην πλατεία στις 17 Αυγούστου.