Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2019 20:08

Τηλεοπτικά: «Ψαλίδι» 45% στην Super League 1, δεν ξεκινά η Super League 2!

Γράφτηκε από τον
Τηλεοπτικά: «Ψαλίδι» 45% στην Super League 1, δεν ξεκινά η Super League 2!

Μείωση της τάξεως των 45% θα υπάρχει σύμφωνα με το νεότερο πλάνο στα τηλεοπτικά συμβόλαια της SL1 από την ΕΡΤ και 60% στην SL2 με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να δηλώνει στο Gazzetta ότι δεν ξεκινά η Super League 2.

«Ψαλίδι» 45% προβλέπεται να υπάρξει στα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ για την SL1 (σ.σ. σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το νεότερο πλάνο) και 60% στην SL2. Μάλιστα μετά την συνάντηση που υπήρξε με τον Δρόσο και τους εκπροσώπους της SL2 προέκυψε ότι με αυτήν την μείωση δεν ξεκινά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

Χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εκ μέρους της SL2 τόνισε στο Gazzetta.gr: «Κάναμε μία επαφή με την ΕΡΤ. Ο κ. Δρόσος μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να κάνει μία μείωση γύρω στο 60% και εμείς αποφασίσαμε εκείνη την στιγμή ότι πρώτον δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δεύτερον πως δεν δεχόμαστε καμία μείωση. Ούτε καν 10%. Θέλουμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα γιατί ματώσαμε για να μπούμε πέρυσι λόγω της αναδιάρθρωσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Ακόμα και μέσω των στοιχηματικών, που δεν παίρνουμε τίποτα. Εμείς δεν ξεκινάμε». Μάλιστα από την ίδια πλευρά τονίστηκε πως η μείωση της SL1 θα είναι στο 45%. Η SL2 θα έχει έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή και εκεί θα δει τις επόμενες ενέργειές της.

Πηγή: gazzetta.gr