Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2019 12:14

Ενας ακόμα Σάμπσον στη “Μαύρη Θύελλα”!

Γράφτηκε από τον

 

Ο γιος ενός παλιού γνωστού της “Μαύρης Θύελλας” είναι πολύ πιθανό να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο λόγος για τον Μπέντζαμιν Σάμπσον, γιο του Τσάρλς Σάμπσον ο οποίος είχε αγωνιστεί με την “Μαύρη Θύελλα” τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ εθνική. Ο Τσάρλς Σάμπσον ήταν μέλος της δεύτερης φουρνιάς Γκανέζων που είχε έρθει στην Καλαμάτα του Σταύρου Παπαδόπουλου, μαζί με τους Μπόατενγκ και Μπαφούρ. Επαιξε τρεις σεζόν με την Καλαμάτα στην Α’ εθνική (1997-1998 και 1999-2001), αποχώρησε και μετά από χρόνια (το 2003-2004) επέστρεψε στην “Μαύρη Θύελλα”, που στο μεταξύ ήταν στην Β’ εθνική και είχε πρόεδρο τον Γιώργο Γρηγορόπουλο.

Ο Τσάρλς Σάμπσον είναι πλέον προπονητής στην Σουηδία, όμως ο γιος του Μπέντζαμιν είναι ποδοσφαιριστής. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε σε ομάδες της Σουηδίας, έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα της Καλαμάτας και αναμένεται να βρεθεί στο Πήλιο προκειμένου να τον δουν από κοντά οι Μεσσήνιοι.

Στο Πήλιο έως

τις 14 Αυγούστου

Σήμερα η Καλαμάτα θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα κάνει μέρος της προετοιμασίας της, μέχρι τις 13 Αυγούστου. Εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά ματς, τα οποία πάντως δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμη.

“Παγώνουν” τα μεταγραφικά

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε Σούπερ Λίγκ 2 και Football League, η Καλαμάτα θα κάνει μια παύση στις μεταγραφές. Οπως είπε και προχθές ο νέος πρόεδρος της Γιώργος Πρασσάς, οι Μεσσήνιοι θα περιμένουν μέχρι τις 10 Αυγούστου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί σε ποια κατηγορία θα παίξουν. Αν προκύψουν τουλάχιστον δύο αποχωρήσεις ομάδων από τις δύο πιο πάνω κατηγορίες, η Καλαμάτα θα βρεθεί πολύ κοντά στο να παίξει από φέτος στην Football League, οπότε θα αλλάξουν και οι μεταγραφικές της ανάγκες.