Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 23:07

Πιο "χαμηλή" αυτή η Καλαμάτα, είπε ο Θανέλλας

Γράφτηκε από τον

Πριν δύο εβδομάδες, ο προπονητής του Φωστήρα Κώτας Ψυρρόπουλος, είχε δηλώσει ότι η Καλαμάτα που είχε αντιμετωπίσει στο φιλικό που είγε γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ήταν καλύτερη από την Καλαμάτα που έπαιξε τώρα.
Ο προπονητής του Αχαρναϊκού (που είχε παίξει δύο φιλικά με την Καλαμάτα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος) γνώριζε αυτές τις δηλώσεις και δήλωσε ότι συμφωνεί με τον Ψυρρόπουλο: «Η Καλαμάτα είχε πάθος θα συμφωνήσω με τον Ψυρρόπουλο, πως είναι πιο "χαμηλή" ομάδα από αυτή του καλοκαιριού. Μπορεί όμως αν συνεχίσει την προσπάθεια της να βρει πατήματα και να βελτιωθεί».
Οσο αφορά το ματς, ο προπονητής του Αχαρναϊκού δήλωσε: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε ρίξει το σύνθημα της ανασύνταξης για την άνοδο. Ηρθαμε να κλέψουμε το παιχνίδι και μας ενδιέφερε μόνο το αποτέλεσμα. Περιορίσαμε την Καλαμάτα στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο ψάξαμε το γκολ της νίκης. Το ματς βγήκε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, καλή συνέχεια στην Καλαμάτα που μπορεί να μπει στην εξάδα».
Ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού Παγούδης τόνισε: «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, όμως είχαμε άψογη τακτική και σε μια αντεπίθεση ήρθε το γκολ της νίκης».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ