Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2019 16:14

ΔΩΡΙΟ: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Γράφτηκε από τον

 

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για το Δώριο, που έχει υψηλές βλέψεις στη νέα Α1 τοπική. Συγκεκριμένα η ομάδα του Δωρίου έδωσε τα χέρια με τους Χρήστο Φλεβοτόμο, Γιάννη Μάλαμα και Στάθη Μαθιόπουλο.

Ο Φλεβοτόμος είναι επιθετικός μέσος από την Ηλεία, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Αστέρα Αμαλιάδας και Αίαντα Γαστούνης. Πλέον κατοικεί μόνιμα στην Καλαμάτα και πέρυσι ήταν στον Παναθηναϊκό Καλ, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έπαιξε ελάχιστα στους “πράσινους”.

Ο 33χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη (φωτό), ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Ο νέος τεχνικός του Δωρίου πιστεύει πολύ και στα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, τους οποίους επίσης γνωρίζει καλά από την περσινή συνεργασία τους στην Αναγέννηση Παραλίας. Ο Μάλαμας φορούσε μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι 22 αμυντικό χαφ. Ιδια ηλικία έχει και ο Μαθιόπουλος, που είναι υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός.

Πλέον το Δώριο κινείται για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, όπως μέσο, αλλά και επιθετικό, μιας και ο Τάσος Βεσέλης αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από χρόνια και υπέγραψε στην Ανδρούσα.