Σάββατο, 01 Μάρτιος 2014 18:45

Η ΑΕ Σπάρτης πήρε το κύπελλο Λακωνίας, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου νίκησε 1-0 τον Μολαϊκό με γκολ του Γκέρτσου στο 89'

Γράφτηκε από τον

Στο 89' κρίθηκε ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Λακωνίας που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο  Δημοτικό Στάδιο του Βλαχιώτη. Η ΑΕ Σπάρτης ήταν η μεγάλη νικήτρια με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σταύρος Γκέρτσος στο 89' με κεφαλιά!
Το ματς ήταν αμφίρροπο και πραγματοποιήθηκε σε ένα βαρύ γήπεδο και υπο συνεχή βροχή που έκανε δύσκολο το έργο των παικτών των δύο ομάδων.


Στο πρώτο μέρος η Σπάρτη είχε δύο καλές φάσεις με τον Χαλίλι στο 21' και το 23', όμως και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε λίγο άουτ
Στο 27' ο Μολαϊκός απείλησε με τον Κοντάκο που σούταρε λίγο άουτ ενώ είχε και ένα καλό σουτ με τον Διαμαντάκο στο 41'.
Ενδιάμεσα, στο 37' ο Χαλίλι έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία όταν σούταρε από καλή θέση αλλά έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Βουλτσίδης.
Στο β' μέρος έλειψαν οι μεγάλες φάσεις αλλά στο 89' ο Αράπογλου εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σταύρος Γκέρτσος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος φέτος στηρίζει οικονομικά την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης.