Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 12:09

Μπαίνει στο γήπεδο την Κυριακή ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Μπαίνει στο γήπεδο την Κυριακή ο Πάμισος

 

Μπορεί ακόμα να λείπουν πολλά κομμάτια από το... αγωνιστικό παζλ του Παμίσου, αλλά οι Νησιώτες θα μπουν αύριο Κυριακή στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου, θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Ο ικανός τεχνικός ενδέχεται να είναι μάλιστα το μοναδικό νέο πρόσωπο, αφού μέχρι χθες ο Πάμισος δεν είχε ανακοινώσει καμία μεταγραφή.

Υπάρχουν πάντως επαφές με αρκετούς παίκτες και είναι θέμα ημερών να πέσουν οι υπογραφές.

Ως εκ τούτου ο ιστορικός σύλλογος θα ξεκινήσει τη δουλειά για το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με τους παίκτες που παρέμειναν μετά την πτώση από τη Γ’ εθνική, αλλά και ορισμένα παιδιά από την Ακαδημία. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της διοίκησης με αφορμή την κυριακάτικη έναρξη της προετοιμασίας.

“Tην προσεχή Κυριακή 4 Αυγούστου στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για την ομάδα μας ενόψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Καλόμαλου!

Σε αυτή θα λάβουν μέρος όσοι αθλητές έχουν παραμείνει στην ομάδα συν τους Σάρι Τόσκα (τερματοφύλακας 18 ετών, μέλος της Κ20 της Εθνικής Αλβανίας), Κρίστι Τόσκα, Αλέξανδρου Μπορχάν, Ρονάλντο Αράπι και Σταύρου Δημητρακόπουλου, οι οποίοι προωθούνται από την Ακαδημία Παμίσου στην ανδρική ομάδα. Προσεχώς θα κλείσουν και τα εναπομείναντα μέτωπα των ανανεώσεων με σκοπό να γίνουν και όσες μεταγραφές κριθεί αναγκαίο σε θέσεις όπου η ομάδα χρειάζεται!”.

Τρεις ανανεώσεις

Χθες έγινε γνωστή η συμφωνία με τρεις ακόμα παίκτες.

“ Ποδοσφαιριστές του Παμίσου θα είναι την νέα σεζόν οι Γιώργος Αριστομενόπουλος, Αλέξανδρος Ρούτσης και Βασίλης Πολυχρόνης. Οι 2 πρώτοι ακραίοι μπακ ανανέωσαν με την ομάδα μας για ακόμα μια σεζόν, αποτελώντας αξιόπιστες λύσεις για τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ ο τρίτος έχει αγωνιστεί και στην Δ΄ Εθνική τη σεζόν 2012-13 με τα χρώματα του Παμίσου και πέρυσι αγωνιζόταν με την Ακαδημία, κάνοντας παράλληλα τη στρατιωτική θητεία του! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!, αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι ο Πάμισος έχει κρατήσει στο ρόστερ και τους έμπειρους Μωράκη, Φιλόπουλο, αλλά και τους Κατσιβαρδέα, Παπαδόπουλο, Βλάχο.

Στην ομάδα επέστρεψε μετά από διετή απουσία λόγω σπουδών και ο μπακ Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.