Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 14:36

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Συνέχεια στις μεταγραφές με Παυλάκο, Μπαχράμη και Ξυδιά

Γράφτηκε από τον

 

Στο φουλ δουλεύουν αυτή την εβδομάδα οι μεταγραφικές... μηχανές στην Ανδρούσα, καθώς μετά την απόκτηση του επιθετικού Τάσου Βεσέλη από το Δώριο και του μεσοαμυντικού Γρηγόρη Παπαγεωργίου από τον Τσικλητήρα Πύλου, η διοίκηση ολοκλήρωσε χθες τρεις ακόμα μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, η Ανδρούσα απέκτησε τον αμυντικό Γιάννη Παυλάκο, τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπαχράμη (φωτό) και τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Ξυδιά.

Ο Παυλάκος φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου που τερμάτισε στην 4η θέση της Α’ τοπικής.

Ο 18χρονος Μπαχράμης έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος πήρε την 3η θέση και ήταν φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με την Καλαμάτα, ενώ ο Ξυδιάς έπαιζε στον Εθνικό Μελιγαλά που πήρε την 5η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν και άλλες προσθήκες και ήδη όπως γράψαμε και χθες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με δύο έμπειρους μεσοεπιθετικούς, που ήταν πέρυσι σε ομάδες της Γ’ εθνικής.

Ο Λάκης Σπάλλας, που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο, έχει τονίσει ότι θέλει πρώτα απ’ όλα οι παίκτες που θα έρθουν, να είναι καλοί χαρακτήρες και μετά καλοί παίκτες, ώστε να υπάρχει άριστο κλίμα στα αποδυτήρια.