Κυριακή, 04 Αύγουστος 2019 19:44

ΕΡΑΝΗ: Εκανε δικό της τον Λυκούργο Ανδρώνη

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη της μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα η Εράνη που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λυκούργου Χ. Ανδρώνη!

Ο 28χρονος Γαργαλιανιώτης ποδοσφαιριστής το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε στον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ επί σειρά ετών έχει φορέσει τη φανέλα του Τέλλου Αγρα. Η Εράνη θα γίνει η τέταρτη ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο, μιας και έχει αγωνιστεί και στον Μιλτιάδη. Ο Ανδρώνης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στην άμυνα (κεντρικός αμυντικός), όσο και στον άξονα ως αμυντικό χαφ.

Πρόκειται για μια αξιόλογη προσθήκη για την φιλόδοξη Φιλιατρινή ομάδα, με έναν δυναμικό παίκτη που συχνά πυκνά βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ανακοίνωση των “πρασίνων” αναφέρει:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εράνης για τη σεζόν 2019/20 τον έμπειρο αμυντικό μέσο Λυκούργο Ανδρώνη!

Ευχόμαστε στο Λυκούργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα τις ομάδος μας!”.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα που προπονεί ο Κώστας Λυμπερόπουλος έχει αποκτήσει ακόμη τους Γιώργο Βέλλη, Κώστα Μπεγλετζή, Κώστα Ασημακόπουλο και Νίκο Παπαγεωργίου.

Οι Φιλιατρινοί στοχεύουν να αποκτήσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους. Ενα ρόστερ που παρουσιάζεται ενισχυμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν, μιας και ο μοναδικός παίκτης που έχει αποχωρήσει μέχρι στιγμής είναι ο επιθετικός Νίκος Κόλλιας.

Οσον αφορά την προετοιμασία αποφασίστηκε να ξεκινήσει την Πέμπτη, με τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο να περιμένει στο γήπεδο τους πιο μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές.

Λίγο αργότερα θα ενταχθούν στην προετοιμασία και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, ενώ η επίσημη “πρώτη” έχει οριστεί για την Παρασκευή 16 Αυγούστου.