Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2019 16:22

Νέο ξεκίνημα για τον Πάμισο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Νέο ξεκίνημα για τον Πάμισο (φωτό)

Πέρυσι τέτοια εποχή η έλευση... επενδυτών είχε φέρει άνεμο αισιοδοξίας στον Πάμισο, αλλά οι προσδοκίες δεν δικαιώθηκαν.

Η ομάδα της Μεσσήνης αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα και χρειάστηκε η βοήθεια του κόσμου και των παικτών που απέμειναν, για να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο υποβιβασμός όμως ήταν αναπόφευκτος και οι “πράσινοι” επιστρέφουν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, με σκοπό να κάνουν ένα ξεκίνημα.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε χθες το απόγευμα για τον Πάμισο, με την απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου. Ο ικανός τεχνικός καλείται να χτίσει μια ομάδα από την αρχή, που θα πρέπει όμως να ξεχωρίσει και στο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στην ιστορία του.

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του προέδρου Γιώργου Βλαχάκη κατά την χθεσινή έναρξη των προπονήσεων.

“Φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά, με νέο προπονητή τον Γιώργο Καλόμαλο και πολλά νέα παιδιά από την ακαδημία και στόχο πάντα το καλύτερο. Γιατί είμαστε ο Πάμισος και οι φανέλες να παίζουν, πρέπει να... κερδίζουν”.

Καλόμαλος: “Να δημιουργήσουμε ξανά την ομάδα των προηγούμενων ετών”

Από την πλευρά του ο Γ. Καλόμαλος τόνισε ότι: “Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε ξανά την ομάδα των προηγούμενων ετών. Τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο έρθει”.

Ενδεικτικό της αλλαγής φιλοσοφίας στον Πάμισο, είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία χωρίς καμία μεταγραφή. Θα γίνουν ωστόσο ορισμένες προσθήκες το επόμενο διάστημα ώστε να πλαισιώσουν τα αρκετά ταλαντούχα παιδιά.

Στη χθεσινή “πρώτη” από πλευράς διοίκησης του Παμίσου έδωσαν το “παρών” οι Γιώργος Βλαχάκης Γιώργος Καπερώνης, Παναγιώτης Φιλόπουλος, Αποστόλης Λαμπρόπουλος, Λεωνίδας Φράγκος. Να σημειωθεί ότι ο Αγιασμός θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Το ρόστερ

Οσον αφορά το ρόστερ του Παμίσου αυτό αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Οικονομόπουλος, Σάρι Τόσκα, Φώτης Γρηγορόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μωράκης, Δημήτρης Φιλόπουλος, Αλέξης Ρούτσης, Βασίλης Πολυχρόνης, Αλέξης Μπόρχαν, Σταύρος Δημητρακόπουλος, Ρονάλντο Αράπι, Κλέιβι Ντίσα, Θοδωρής Κατσιβαρδέας, Διονύσης Παπαδόπουλος, Νίκος Νικολάε, Κρίστι Τόσκα, Στάθης Βλάχος, Μανώλης Κοντομανωλόπουλος, Γιώργος Στασινόπουλος.