Τρίτη, 06 Αύγουστος 2019 12:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πήρε και Τσαγκάρη για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Μια ακόμη πρωτοκλασάτη μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες η Κυπαρισσία, κάνοντας και τυπικά δικό της τον Πάνο Τσαγκάρη.

Ο ΑΟΚ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ηλείο μεσοεπιθετικό εδώ και περίπου ένα μήνα και η “Ελευθερία” είχε γράψει σχετικά από τις 11 Ιουλίου!

Είναι μία μεταγραφή υψηλού επιπέδου για τους “κυανόλευκους”, με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να έχει πολλές συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες και να είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας. Ο Τσαγκάρης τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν στον Διαγόρα Ρόδου και μάλιστα από τα βασικά στελέχη. Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ συχνά πυκνά βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ομως αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους από την ομάδα της Ρόδου στα τέλη Απριλίου και έτσι δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου με την “Μαύρη Θύελλα”. Ο 33χρονος άσσος έχει αγωνιστεί ακόμη στους Νέους Πανηλειακού, τον Ηλειακό Λεχαινών, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Παναιγιάλειο, το ΠΦΟ Πανόπουλου, τον Κένταυρο Μαγούλας και τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Ο Τσαγκάρης στην Κυπαρισσία θα συναντήσει ουκ ολίγους Ηλειους ποδοσφαιριστές, μιας και ακόμη έχουν αποκτηθεί οι Παναγιώτης Μπουτσικάκης, Δημήτρης Μπάρκας και Διονύσης Τζανέτος. Ακόμη επέστρεψαν στην επίδοξη πρωταθλήτρια οι Νίκος Κόλλιας, Θεόδωρος Ντουγέρογλου και Γιώργος Σούπουλι.

Αλλες δύο κινήσεις

Επτά “δυνατές” μεταγραφές για τους “κυανόλευκους” που βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση ενός μεσοαμυντικού, ενώ το πιθανότερο είναι να επανέλθει στην Τριφυλιακή ομάδα ένας δεξιοπόδαρος μεσοαμυντικός. Να θυμίσουμε πως από το περσινό ρόστερ η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο αρχηγός Στέφανος Ανδρουτσής, οποίος λογικά θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά μνα φορά τα “κυανόλευκα”. Από εκεί και πέρα, χθες η Κυπαρισσία μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη σεζόν 2019-20. Ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος έχει στη διάθεση του γύρω στους 20 ποδοσφαιριστές, ενώ ορισμένοι παίκτες (Τσαγκάρης, Ντουγερόγλου κ.α.) θα ενσωματωθούν λίγο αργότερα στο πρόγραμμα προπονήσεων. Η επίσημη “πρώτη” με την τέλεση και του αγιασμού έχει καθοριστεί για την Δευτέρα 19 Αυγούστου.