Τρίτη, 06 Αύγουστος 2019 16:53

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνέχεια στις μεταγραφές με Κωνσταντόπουλο και Τριανταφυλλίδη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνέχεια στις μεταγραφές με Κωνσταντόπουλο και Τριανταφυλλίδη

Εξι νέα πρόσωπα μετρά πλέον ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς χθες απέκτησε και τους Βασίλη Κωνσταντόπουλο και Νίκο Τριανταφυλλίδη.

Ο πρώτος είναι 22 ετών μεσοαμυντικός και έπαιζε στον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ ο Τριανταφυλλίδης είναι 19 ετών μέσος και μέχρι πρότινος ήταν στην Ανδρούσα.

Είχαν προηγηθεί οι Δαλκαφούκης, Σπ. Δασκαλάκης, Παπαθεοδώρου και Καραχάλιος. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές προκειμένου να καλυφθούν τα όποια κενά στο ρόστερ. Από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Κουντάνης, Τσουλάκος, Αλεξόπουλος, Μπαχράμης και Στραβάκος.

Ξεκίνησε το τρέξιμο

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκαναν χθες οι παίκτες του Απόλλωνα στο γήπεδο του Ασπροχώματος, υπό τις οδηγίες του Τάκη Σακελλαρόπουλου που συνεχίζει για 3η χρονιά στον πάγκο, έχοντας συνεργάτες τους Θοδωρή Σακκά, Θανάση Τσούκλερη και Κώστα Ζαφειρίου. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τονίζει ότι η ομάδα του θέλει κάθε χρόνο να ανεβαίνει επίπεδο και το ίδιο θα κάνει και στη νέα Α’ τοπική, που αναμένεται να έχει υψηλότερο δείκτη δυσκολίας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.