Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2019 12:41

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτο φιλικό σήμερα με την Κ 19 του Βόλου

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα η “Μαύρη Θύελλα” με αντίπαλο την Κ 19 του ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος προετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή της ιστορίας του στη Super League.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Πήλιο, εκεί όπου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή η Καλαμάτα και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στη “Μαύρη Θύελλα” περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με τη Football League, καθώς όπως έχουμε γράψει υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί από φέτος η ομάδα στην τρίτη ιεραρχικά κατηγορία και όχι στη Γ’ εθνική που είναι πλέον η τέταρτη κατά σειρά κατηγορία.

Αν συμβεί αυτό θα αλλάξει και το μεταγραφικό πλάνο. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες κρατούν στάση αναμονής για τις επόμενες κινήσεις τους.

Το κλίμα πάντως στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό και δεν πτοούνται από τις καιρικές συνθήκες στο Πήλιο (μιας και δεν λείπουν οι βροχές).

Η όρεξη, το πάθος και η θέληση όλων είναι σε υψηλά επίπεδα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και η προετοιμασία να προχωράει με θετικό πρόσημο και ακριβώς έτσι όπως έχει προγραμματιστεί.

Υπάρχουν άλλωστε πλουραλισμός στο ασκησιολόγιο από τους προπονητές , ειδικός σχεδιασμός και εκτενή παρακολούθηση έτσι ώστε να γίνονται όλα με την ακρίβεια που απαιτείται.