Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2019 16:15

ΜΕΘΩΝΗ: Στα βυσσινί και οι Πουλάκος, Πεϊδης

Γράφτηκε από τον

 

Ακόμη δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η Μεθώνη που ενισχύεται σημαντικά εν όψει της επανεμφάνισης της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής ύστερα από έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κυριάκου Πουλάκου (φωτό) και του Παύλου Πεϊδη.

Ο Πουλάκος είναι 24 χρονών και τις δύο περασμένες σεζόν έπαιζε ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Μάνης. Ακόμη έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, τον Μεσσηνιακό, τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ έχει ξεκινήσει από τον Πατίστα. Πρόκειται για μια καλή μεταγραφή για τους νεοφώτιστους στην Α’ τοπική, με έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και βρίσκεται σε ιδανική ηλικία.

Το δεύτερο απόκτημα, ο Πεϊδης είναι 25 χρονών μεσοεπιθετικός και επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στη Μεθώνη, μιας και αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2016-17. Ο Πεϊδης πέρυσι αγωνίστηκε στην Ομόνοια και ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες του Διαβολιτσίου και της Δόξας Καλαμάτας.

Με τις δύο τελευταίες κινήσεις η Μεθώνη έφτασε τις έξι μεταγραφές και έπεται συνέχεια.

Ακόμη έχει αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Φώτης Μίντζηρας και ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κουτίβας από τον Παπαφλέσσα Χώρας και οι Τζουλιάνο Σούλα (μεσοεπιθετικός) και Παναγιώτης Καγιανάς (αμυντιικός) από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Να θυμίσουμε πως στον πάγκο της Μεθώνης θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν ο Βασίλης Κοσυφολόγος.