Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2019 17:58

Ενα βήμα πριν τη Football League η “Μαύρη Θύελλα”!

Γράφτηκε από τον
Ενα βήμα πριν τη Football League η “Μαύρη Θύελλα”!

 

Ενα βήμα πριν από τη Football League βρίσκεται η “Μαύρη Θύελλα”, καθώς ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Κρόνος Αργυράδων δεν δήλωσαν συμμετοχή στο εν λόγω πρωτάθλημα σύμφωνα με τη mikriliga.com.

Κάτι που σημαίνει ότι προκύπτουν δύο κενές θέσεις στην κατηγορία, οι οποίες θα καλυφθούν από τις δύο επιλαχούσες ομάδες, που είναι η Καλαμάτα και η Νίκη Βόλου.

Αμφότερες δεν τα κατάφεραν στα μπαράζ ανόδου της περσινής σεζόν, αλλά έχουν πλέον τη “χρυσή” ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τη Γ’ εθνική και να “κερδίσουν” μια κατηγορία τη σεζόν 2019-20. Η “Ε” είχε γράψει και στο φύλλο της Δευτέρας ότι ανοίγει ο δρόμος για τη Football League και σήμερα ήρθαν τα ευχάριστα νέα, που σκόρπισαν ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας που προετοιμάζεται στο Πήλιο.

Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων δεν προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες και η σχετική προθεσμία έχει παρέλθει. Πλέον αναμένεται σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ με τους Βολιώτες και τους Μεσσήνιους να είναι επικρατέστεροι για τις δύο θέσεις. Οι 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην FL είναι :Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Βέροια, Διαγόρας Ρόδου, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Ιωνικός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλια και Τρίκαλα.