Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 12:08

ΕΡΑΝΗ: Ξεκινά η δουλειά για πρωτάθλημα και κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ξεκινά η δουλειά για πρωτάθλημα και κύπελλο

 

Ραντεβού στο γήπεδο των Φιλιατρών έχουν σήμερα οι παίκτες της Εράνης, καθώς στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν.

Η επίσημη “πρώτη” θα γίνει την Παρασκευή 16 Αυγούστου, όταν και θα έχουν ενσωματωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα ξεκινήσει λοιπόν το απόγευμα δουλειά μ’ ένα γκρουπ παικτών, για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας. Η φιλιατρινή ομάδα έχει υψηλές βλέψεις στην Α’ τοπική και γι’ αυτό ενισχύθηκε αισθητά στο μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους Γιώργο Βέλλη, Κώστα Μπεγλετζή, Κώστα Ασημακόπουλο, Νίκο Παπαγεωργίου και Λυκούργο Χ. Ανδρώνη. Ενδέχεται να γίνει μία ακόμα προσθήκη που θα αφορά παίκτη από την περιοχή.

Στα θετικά ότι διατήρησε το βασικό κορμό παικτών και τον ίδιο προπονητή. Από πέρυσι έχει αποχωρήσει μόνο ο επιθετικός Νίκος Κόλλιας.

Ως εκ τούτου η Εράνη δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια και αισιοδοξεί ότι θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή σεζόν, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Το νέο πρωτάθλημα βέβαια θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.