Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 13:28

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σούπερ ενίσχυση με Αποστόλη Τρικουράκη

Γράφτηκε από τον

 

Τη μεταγραφική έκπληξη έκανε ο Απόλλωνας Πεταλιδίου με την απόκτηση του αρχηγού του Απόλλωνα Καλαμάτας Αποστόλη Τρικουράκη.

Ο έμπειρος μέσος έχει συνδέσει το όνομά του με τον ιστορικό σύλλογο και θα συνεχίζει να αγωνίζεται στον... Απόλλωνα, αλλά αυτή τη φορά του Πεταλιδίου.

Πρόκειται για προσθήκη που συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις, αφού ο Τρικουράκης με την εμπειρία του θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Αυτή είναι η τρίτη κίνηση για τη φιλόδοξη ομάδα, που έχει πάρει “πακέτο” από τον Τσικλητήρα Πύλου τον αμυντικό Δημήτρη Γεωργιάδη και τον τερματοφύλακα Θανάση Κούρταλη, ενώ στον Τσικλητήρα ήταν μέχρι πρότινος και ο νέος τεχνικός. Ο λόγος για τον Γιώργο Αργυρόπουλο που ανέλαβε πριν από λίγες μέρες την ομάδα του Πεταλιδίου με σκοπό να την οδηγήσει στην άνοδο στην Α’ τοπική. Γι’ αυτό και αναμένονται δύο ακόμα μεταγραφές που θα κάνουν την ομάδα περισσότερο ανταγωνιστική. Από πέρυσι έχουν αποχωρήσει οι Κώστας Ψυχογιάννης και Μανώλης Γιαννόπουλος Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει οριστεί να ξεκινήσει την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο του Πεταλιδίου.