Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 17:42

Ώρα Europa League για ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο

Γράφτηκε από τον

ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος κοντράρονται απόψε με Κραϊόβα, Μόλντε και Λέγκια Βαρσοβίας, αντίστοιχα, στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Τα τελευταία νέα, οι ώρες των αγώνων και η τηλεοπτική τους κάλυψη.

Μετά τον Ολυμπιακό, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (7/8) νίκησε 1-0 στην Κωνσταντινούπολη τη Μπασακσεχίρ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, χαρίζοντας βαθμούς στη χώρα μας, απόψε είναι η σειρά τριών ακόμη ελληνικών ομάδων να αγωνιστούν στην Ευρώπη, στον γ' προκριματικό του Europa League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19.15 (OTE 1) την Κραϊόβα στη Ρουμανία, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η UEFA απέρριψε την έφεση της ρουμανικής ομάδας μετά την τιμωρία τριών αγωνιστικών, λόγω της διακοπής στον αγώνα με την Χόνβεντ.

Στην αποστολή της Ένωσης συμπεριλήφθηκε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος πήρε τη θέση του Μίλος Ντέλετιτς στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ στους 21 εκλεκτούς βρίσκονται οι Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, ανέφερε για τον αγώνα: "Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως οι αγώνες κερδίζονται όχι μόνο από τους έντεκα που ξεκινάνε, αλλά από το σύνολο της ομάδας. Δεν θα είναι μόνο οι έντεκα που θα ξεκινήσουν, αλλά και αυτοί που θα μπουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού για να βοηθήσουν. Μέσα στα αποδυτήρια, το μήνυμα είναι σαφές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σαν ομάδα, σαν σύνολο".

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στη Βαρσοβία τη Λέγκια, παιχνίδι που θα γίνει στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Εκτός αποστολής έχει μείνει για την ομάδα του Περιστερίου ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον ραπτικό μυ. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε για τον αγώνα: "Η ομάδα μου μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν έχουμε κανένα φόβο".

Ο Άρης φιλοξενείται στη Νορβηγία από τη Μόλντε (20.00, OTE 2). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να αγωνιστεί δίχως τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο. Ο προπονητής των "κίτρινων" τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την UEFA, καθώς στον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο διαπληκτίστηκε με οπαδούς της κυπριακής ομάδας.

Στην αποστολή των Θεσσαλονικέων δεν συμμετέχουν, όπως και στους δύο αγώνες με την ΑΕΛ, οι Γιουνές, Γκάμα και Τζανακάκης.
Πηγή: sport24.gr