Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2019 13:04

Στη Γ’ εθνική ο Ολυμπιακός Ζαχάρως με προπονητή τον Αρη Ρουμελιώτη!

Γράφτηκε από τον
Στη Γ’ εθνική ο Ολυμπιακός Ζαχάρως με προπονητή τον Αρη Ρουμελιώτη!

 

Για την παρθενική του συμμετοχή στη Γ’ εθνική κατηγορία ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Ζαχάρως!

Η ομάδα της Ζαχάρως αποδέχθηκε την πρόσκληση να παίξει στην τρίτη κατηγορία, αν και πέρυσι κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής Ηλείας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ξενοφών Κρεστένων δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στη Γ’ εθνική, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Εννιπέας Λατζοϊου έχει διαλυθεί.

Ετσι μετά την ευρεία σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη αποφασίστηκε να κατέβει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στη Γ’ εθνική, με προπονητή τον παλιό τεχνικό του Μιλτιάδη και του Απόλλωνα Πεταλιδίου Αρη Ρουμελιώτη.

Ας διαβάσουμε αναλυτικά το ρεπορτάζ του ilia.news.gr για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό Ζαχάρως:

“Μάιος του 2001! Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως με τον Άρη Ρουμελιώτη είναι Πρωταθλητής Ηλείας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δεν κατορθώνει όμως να ανέβει στη Δ΄ Εθνική, τελειώνοντας τα παιχνίδια έχοντας χάσει και εκείνο το αλησμόνητο μπαράζ απέναντι στον ΑΟ Μάνης, με 5-6, αν και στο πρώτο μέρος προηγούνταν με 5-2. Θα ανέβει την ερχόμενη σεζόν με τον Νίκο Μπάιμπο στο τιμόνι, ως τρίτος. Θα ανέβει και φέτος, ξανά ως τρίτος. Η μόνη ομάδα της Ηλείας που ανεβαίνει δυο φορές ως τρίτη, αφού τη μια φορά που ήρθε πρώτη δεν ανέβηκε. Ο Άρης Ρουμελιώτης, 19 χρόνια μετά, επιστρέφει στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, για να συμβεί αυτό που δεν μπόρεσε τότε. Να οδηγήσει την ομάδα της πόλης του, σε μια εθνική κατηγορία.

Η Ζαχάρω αποφάσισε να αποδεχθεί αυτή την ιστορική πρόκληση και να συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Γιώργο Μπάδα, ένα Δ.Σ. στο οποίο μετέχουν και άλλοι σημαντικοί επιχειρηματίες της περιοχής της Ζαχάρως. Μια προσπάθεια η οποία αρχίζει ουσιαστικά από το πρωί της Πέμπτης, όταν και φεύγει για την Αθήνα ο φάκελος της συμμετοχής του Ολυμπιακού στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, πυρετώδεις είναι οι διεργασίες για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση πλάγιου επιθετικού με θητεία στη Γ΄ Εθνική. Αλλά βέβαια να μην σταματούν εκεί, αλλά να εξετάζουν και πολλές άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας, η οποία έχει κάτι λιγότερο από δυο μήνες μπροστά της να προετοιμαστεί ώστε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Ζαχάρως έχει ως εξής: Γιώργος Μπάδας (πρόεδρος), Ιωάννης Σπηλιόπουλος (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Γουργούλης (β’ αντιπρόεδρος), Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος (ταμίας), Μαρίνα Αντωνοπούλου (γραμματέας)”.