Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 23:08

Hμασταν καλύτεροι, δεν χάθηκε τίποτα, λέει ο Γέφτοβιτς

Γράφτηκε από τον

Ο προπονητής της Καλαμάτας Ζόραν Γέφτοβιτς δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη από τον Αχαρναϊκό και ότι δεν χάθηκε τίποτα όσον αφορά την άνοδο:
«Hμασταν πολύ καλύτεροι από τον Αχαρναϊκό αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που αγωνιστεί αμυντικά και θα παίξει με αντεπιθέσεις.
Hμαστa καλύτεροι, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά μας έλειψε η τελική προσπάθεια για να πετύχουμε ένα γκολ. Με μια ευκαιρία στο β΄ ημίχρονο ο Αχαρναϊκός πήρε το ματς. Τώρα τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα, όμως δεν τελείωσε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εκτός έδρας τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και εμείς και ο κόσμος που μας στηρίζει», τόνισε ο προπονητής της Καλαμάτας, ο οποίος χαρακτήρισε επίσης πολύ καλή την εμφάνιση του Νουχάνοβιτς και ικανοποιητική των Γκαλίν και Βασίλεφ.

«Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι…»

Ο Παναγιώρης Τσιμικλής από την πλευρά του ήταν πολύ πικραμένος. Φάνηκε πως θέλει να πει και άλλα για την κατάσταση της ομάδας, καθώς έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι «τα υπόλοιπα θα τα πούμε το καλοκαίρι».
Νωρίτερα δήλωσε τα εξής: «Είχαμε κατοχή της μπάλας αλλά ανούσια γιατί αυτοί έπαιζαν κλειστά και δεν κάναμε ευκαιρίες. Hμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο όμως στην συνέχεια η ομάδα έπεσε, δεν ξέρω γιατί. Δυστυχώς πήραμε αυτό που μας άξιζε. Συγνώμη από τον κόσμο. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο πλέον και πάμε για νίκη στο επόμενο ματς με τον Ρούβα».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ