Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 15:22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Προχώρησε σε τρεις ακόμη μεταγραφές - Σήμερα η "πρώτη"

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Προχώρησε σε τρεις ακόμη μεταγραφές - Σήμερα η "πρώτη"

 

Τρεις ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός Ανάληψης που ετοιμάζεται για την δεύτερη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Μεσσήνης απέκτησε τον 17χρονο μεσοαμυντικό Απόστολο Μωραγιάννη που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανθουριακό και προέρχεται από τις ακαδημίες της Καλαμάτας.

Δεύτερη μεταγραφή ήταν ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Διαμαντής από την Ανδρούσα, με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” Νίκος Γεωργακλής (φωτό), ενώ ακολούθησε και η απόκτηση του Πάνου Οικονομόπουλου από την Ομόνοια.

Με τις τρεις αυτές μεταγραφές ο Ολυμπιακός Ανάληψης έφτασε συνολικά τις δέκα στο θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Είχαν προηγηθεί οι Αλέξανδρος Τσώνης, Νίκος Κατσίποδας, Βασίλης Αλεβίζος, Γρηγόρης Πανταζής, Αρτέμης Παλιάς, Περικλής Κατσιμαγκλής και Περικλής Χαρμπίλας.

Ανανέωσε ο Αντωνίου

Αξιοσημείωτο είναι πως ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μεσσήνης ο πολύπειρος μέσος Γουλιέλμος Αντωνίου που βοήθησε σημαντικά πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να έρθει η σωτηρία.

Στον αντίποδα από τον Ολυμπιακό Ανάληψης αποχώρησε ο αμυντικός Μένης Παπανικολόπουλος.

Η δουλειά εν όψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει σήμερα για τους “ερυθρόλευκους”, με τον Νίκο Γεωργακλή να φορά ξανά μετά από χρόνια την κόκκινη φόρμα.

Το ραντεβού παλιών και νέων παικτών είναι για τις 5.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.