Κυριακή, 11 Αύγουστος 2019 11:57

Σήμερα η “πρώτη” για την ενισχυμένη Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον

 

Οι... διακοπές τελείωσαν για τους παίκτες της Α.Ε. Μάνης που ξεκινούν σήμερα Κυριακή την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Μια σεζόν που θα τους βρει για δεύτερη σερί χρονιά στην Α’ τοπική, ενώ βλέψεις υπάρχουν και στο κύπελλο Μεσσηνίας εκεί όπου πέρυσι οι Μανιάτες έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού και αποκλείστηκαν δύσκολα από τη μετέπειτα κυπελλούχο Καλαμάτα.

Το ραντεβού λοιπόν του προπονητή Τάκη Δρούγα με τους παίκτες, παλιούς και νέους, είναι για σήμερα Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου, που θα είναι και η έδρα της ομάδας.

Η Μάνη ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας.

Στόχος είναι να πραγματοποιήσει μια πορεία καλύτερη από την περσινή (τη σεζόν 2018-19 κατέκτησε την 9η θέση στην Α’ τοπική), παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Οι μεταγραφές λογικά τελείωσαν για τους Μανιάτες και από εδώ και πέρα θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Να θυμίσουμε πως η Α.Ε. Μάνης έχει αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τσουλάκο από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, τον επιθετικό Φάνη Κάνιστρα που πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ τοπική με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, τον μεσοεπιθετικό Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τους Τζανέτο Κατσαρέα (τερματοφύλακας) και Δημήτρη Πολυμενέα (μεσοαμυντικός) από την Ομόνοια.

Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Κώστας Ασημακόπουλος, Κώστας Λίβας, Βασίλης Μπεγέτης, Αρης Μουστάκας, Γιάννης Σαούτης, Κλάϊντι Κανανάι, Κλέβις Πετριτάϊ και Χρήστος Λυμπερόπουλος.