Σάββατο, 10 Αύγουστος 2019 14:01

Αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

 

Ανακατατάξεις υπήρξαν μέσα στην εβδομάδα στη διοίκηση του Τσικλητήρα Πύλου, με τον αγωνιστικό σχεδιασμό να πηγαίνει ακόμη πιο πίσω.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κατσιγιάννης αποχώρησε τόσο από τη θέση του προέδρου όσο και από γενικότερα το διοικητικό συμβούλιο.

Νέος πρόεδρος λοιπόν του Τσικλητήρα ανέλαβε ο Γιώργος Πόπορης, ο οποίος κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου στο συμβούλιο που είχε αναδειχθεί στις 18 Ιουλίου.

Επίσης νέο πρόσωπο στο 7μελες συμβούλιο είναι ο Παναγιώτης Θ. Σαρδέλης.

Νέος πρόεδρος ο Πόπορης, αποχώρησε ο Κατσιγιάννης

Αναλυτικά η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Τσικλητήρα Πύλου έχει ως εξής: Γιώργος Απ. Πόπορης (πρόεδρος), Βασίλης Σπ. Κοτσοβος (αντιπρόεδρος), Ολγα Μπέλλα (γραμματέας), Σταυρούλα Αντωνάκου (ταμίας), Θεόδωρος Χρονόπουλος (γενικός αρχηγός), Στυλιανός Σκοτάδης (έφορος υλικού), Παναγιώτης Θ. Σαρδέλης (μέλος).

Ακόμη μέλη είναι και οι Νίκος Διαμαντόπουλος, Κώστας Καλδής, Ηλίας Β. Καλδής, Μιχάλης Δημητρόπουλος, Γιώργος Καρμοίρης.

Χθες το διοικητικό συμβούλιο είχε συνάντηση για να αποφασίσει για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Αργυρόπουλο και θα κατεβάσει την ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Το αργότερο μέχρι αύριο Κυριακή θα πρέπει να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή, ώστε μετά ο τεχνικός που θα αναλάβει σε συνεργασία με τους διοικούντες να... τρέξουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό μιας και έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Κι αυτό γιατί έχει αποχωρήσει διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών, αυτοί που θα συνεχίσουν από το περσινό ρόστερ είναι λίγοι και θα χρειαστούν αρκετές μεταγραφές ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ρόστερ εν όψει του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.