Σάββατο, 10 Αύγουστος 2019 15:59

ΟΜΟΝΟΙΑ: Εφθασε τις δέκα μεταγραφές, αύριο η "πρώτη"

Γράφτηκε από τον

 

Διψήφιο αριθμό μεταγραφών μετρά πλέον η Ομόνοια, καθώς απέκτησε και τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Αγ. Δημητρίου, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε “Μαύρη Θύελλα”, Ηλιούπολη και Χαραυγιακό. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά τη νέα σεζόν θα παίξει ποδόσφαιρο ξανά στη Μεσσηνία, χάρη στη φιλική σχέση που διατηρεί με τον Πάντο Τζανετάκο. Ο τελευταίος θέλει να επαναφέρει την ομάδα ξανά στην Α’ τοπική και γι’ αυτό μαζί με τους συνεργάτες του προχώρησε σε δέκα μεταγραφές. Ο λόγος για τους Στραβάκο, Κωστόπουλο, Β. Χελά, Ποτηριάδη, Κουλουρά, Λυμπερόπουλο, Δημητρίου. Κωστέα, Δημόπουλο και Κωνσταντόπουλο.

Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Κατσαρέας, Φέστας, Ροβολής, Σπανός, Πεΐδης, Πολυμενέας και Γουδέλης.

Δανεικός στον Νέο Αρι ο Δρογγίτης

Χθες επίσης έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Δρογγίτης θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο στο Νέο Αρι. Ετσι ο νεαρός μεσοαμυντικός θα βρεθεί αντίπαλος της Ομόνοιας, μιας και ο Νέος Αρις ανέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και η Ομόνοια υποβιβάστηκε από την Α στην Α1 κατηγορία.

Η προετοιμασία για πρωτάθλημα και κύπελλο Μεσσηνίας θα ξεκινήσει αύριο στο γήπεδο “Γ. Λουκαρεας”. 

ο ραντεβού έχει δοθεί για τις 7.30 το απόγευμα. Αρχικά θα γίνει αγιασμός και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Φασουλή που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο.