Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2019 23:58

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σούπερ deal με Νίκο Κακαλέτρη!

Γράφτηκε από τον

Ενας από τους σπουδαιότερους Μεσσήνιους προπονητές θα καθίσει στον πάγκο του Τέλλου Αγρα την προσεχή σεζόν στην Α’ τοπική...

Ο λόγος για τον Νίκο Κακαλέτρη ο οποίος πριν λίγη ώρα συμφώνησε με τους διοικούντες της ομάδας των Γαργαλιάνων!

Μπορεί να άργησαν λοιπόν στον Αγρα να κλείσουν προπονητή, όμως έκαναν εξαιρετική επιλογή με έναν προπονητή που έχει θητεία σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Πρόκειται λοιπόν για μια σημαντική επιτυχία της διοίκηση του Τάκη Αγγελόπουλου, που έπεισαν έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό να καθίσει στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

 

Ο Κακαλέτρης επιστρέφει στον πάγκο του Τέλλου Αγρα μετά από μια δεκαετία, μιας και ήταν προπονητής των “ερυθρολεύκων” τη σεζόν 2008-09 στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής κατηγορίας. Ο 47χρονος καλαματιανός τεχνικός πέρυσι ξεκίνησε στον Πάμισο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όμως αποχώρησε νωρίς. Σημαντική θητεία είχε στον Τσικλητήρα Πύλου, στον πάγκο του οποίου κάθισε για πάνω από δυόμιση χρόνια και πανηγύρισε μαζί του ένα πρωτάθλημα Α’ τοπικής, ένα κύπελλο Μεσσηνίας και συμμετείχε για δύο χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Επίσης ο Κακαλέτρης από Μεσσηνιακές ομάδες έχει κοουτσάρει στη Γ’ εθνική την “Μαύρη Θύελλα” και ακόμη έχει περάσει από τους πάγκους της Εράνης στη Δ' εθνική και παλιότερα του Δωρίου, του Μιλτιάδη, της Ομόνοιας, του Ηρακλή Καλαμάτας και του Απόλλωνα Καλαμάτας. Πλέον στις τάξεις του Τέλλου Αγρα “τρέχουν” προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να στελεχώσουν το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Η προετοιμασία μάλιστα θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα.