Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 12:24

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αρχισε προετοιμασία με στόχο την άνοδο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Αρχισε προετοιμασία με στόχο την άνοδο (φωτό)

 

Η άμεση επιστροφή στην Α’ τοπική μπορεί να φαντάζει ως ο βασικός στόχος για την Ομόνοια που χθες το απόγευμα ξεκίνησε την προετοιμασίας της, όμως στην ομάδα προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Φασουλής σε ερώτηση σχετικά με το αν ο στόχος της Ομόνοιας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η άνοδος, μας απάντησε: “Σχεδιασμός, δουλειά, προπόνηση και βήμα βήμα, θα προχωρήσουμε. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό, καθώς υπάρχουν 6-7 ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και μία από αυτές είμαστε και εμείς. Επειδή είναι καινούργια η ομάδα ξεκινάμε νωρίς το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο”.

Ο έμπειρος προπονητής θα έχει στη διάθεση του, τη νέα χρονιά τους Κώστα Ποτηριάδη, Φώτη Κουλουρά, Χρήστο Λυμπερόπουλο, Παναγιώτη Δημητρίου, Γιώργο Κωστέα, Γιάννη Στραβάκο, Βαγγέλη Χελά, Αργύρη Κωστόπουλο, Γιάννη Δημόπουλο, Χρήστο Κωνσταντόπουλο (νέοι παίκτες), Γιώργο Μπάλα, Μιχάλη Στυλιάνοπουλο, Βόλφι Τάφα, Πάντο Τζανετάκο, Νίκο Τζανετέα, Μάριο Μπαρσελό, Στράτο Μιχελή, Γιάννη Σταθακόπουλο, Δημήτρη Μπαλαούρα, Στάθη Αρβανίτη.

Ο Σταθακόπουλος, λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να δώσει το παρών σε πολλά παιχνίδια τη σεζόν που πέρασε. Επίσης οι Μπαλαούρας και Αρβανίτης αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους μετά τους τραυματισμούς που είχαν στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς. Από εκεί και πέρα υπάρχει εκκρεμότητα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Αγγελο Δικαιουλάκο και Χαράλαμπο Γιαννέλη, οι οποίοι είχαν δοθεί στην Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού από την Καλαμάτα. Πέρα από τους δύο νεαρούς παίκτες η Ομόνοια θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ποτηριάδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη μεταγραφή, αρκεί να βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Αντίθετα, ο Γιώργος Δρογγίτης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στο Νέο Αρι, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.