Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 17:40

Με τραπέζι έκλεισαν τη σεζόν οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Με τραπέζι έκλεισαν τη σεζόν οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

 

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε την Παρασκευή το βράδυ, ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Μεσσηνιακού.

Για 7η σερί σεζόν η διοίκηση έκανε το τραπέζι στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στην εξοχική ταβέρνα “Πράσινο Αστέρι” δίπλα από το δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων). Κάθε χρόνο η συνάντηση αυτή γινόταν στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”, όμως λόγω των εργασιών που έχουν γίνει για την ανακατασκευή των χώρων και δεν έχουν ολοκληρωθεί, αποφασίστηκε να γίνει σε άλλο χώρο.
Σύσσωμη η διοίκηση των παλαιμάχων με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταύρο Χριστόπουλο και τον επίτιμο πρόεδρο Τάκη Κυριακόπουλο, υποδέχτηκαν όλους τους ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους, καθώς και αρκετούς φίλους και χορηγούς τους που στηρίζουν το σύλλογο. Στο τραπέζι ήταν παρών ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας Νίκος Μουλατσιώτης και Νικήτας Παπανικολόπουλος.
Ολοι τους απόλαυσαν το πλούσιο μενού, τα αναψυκτικά, τις μπύρες και τα φρούτα, ενώ διασκέδασαν και χόρεψαν ακούγοντας το ωραίο λαϊκό πρόγραμμα από τους τραγουδιστές και τραγουδίστριες του μουσικού συγκροτήματος της εξοχικής ταβέρνας.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού τερμάτισε στην 4η θέση του φετινού 15ου πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

“Να έρθουν όλοι κοντά μας”

Στις σκέψεις της διοίκησης είναι το επόμενο διάστημα να γίνει ένα κάλεσμα προς όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Μεσσηνιακού να έρθουν κοντά και να ενσωματωθούν στην οικογένεια του ιστορικού συλλόγου.
Σχετικά με αυτό το θέμα, ο πρόεδρος των παλαιμάχων Σταύρος Χριστόπουλος, στη διάρκεια της εκδήλωσης μας είπε: “Επειδή η ζωή είναι μικρή και η μοίρα μας έφερε να την περνάμε στο Μεσσηνιακό, είναι αδιανόητο να υπάρχουν απόντες από τέτοιες εκδηλώσεις. Η αγκαλιά του Μεσσηνιακού είναι μεγάλη και τους χωράει όλους. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας στη διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να τον υλοποιήσουμε μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να αντικατασταθούμε από τους νεότερους. Εγγυητής για το συγκεκριμένο θέμα είναι ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Κυριακόπουλος”.

Το φιλικό στα Ισθμια

Θεσμός έχει γίνει πλέον το φιλικό με τον Ισθμιακό, την ομάδα παλαιμάχων από τα Ισθμια. Το παραπάνω παιχνίδι πραγματοποιείται τη μία χρονιά στην Καλαμάτα και την επόμενη στα Ισθμια. Φέτος είναι η σειρά των παλαίμαχων του Μεσσηνιακού να πάνε στα Ισθμια. Ετσι γίνονται σκέψεις ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου, η ποδοσφαιρική ομάδα να μεταβεί στα Ισθμια, χωρίς για την ώρα να έχει παρθεί απόφαση για το πότε θα γίνει.