Τρίτη, 13 Αύγουστος 2019 13:45

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”:Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Μπέντζαμιν Σάμπσον

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η Καλαμάτα να μην γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αλλά οι μεταγραφές δεν σταματούν.

Νέο απόκτημα ο Μπέντζαμιν Σάμπσον, γιος του Τσάρλς Σάμπσον ο οποίος είχε αγωνιστεί με την “Μαύρη Θύελλα” τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ εθνική! Ο νεαρός μέσος υπέγραψε χθες για δύο χρόνια στη “Μαύρη Θύελλα”, καθώς έπεισε την τεχνική ηγεσία για την αξία του. Θυμίζουμε ότι ήρθε την πρώτη μέρα του Αυγούστου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ακολούθησε την προετοιμασία στο Πήλιο. 

Ο Μπέντζαμιν Σάμπσον έχει γκανέζικη καταγωγή, αλλά είναι γεννημένος στη Σουηδία και λογίζεται ως κοινοτικός.
Θυμίζουμε, ότι ο πατέρας του ήταν στην γκανέζικη “παροικία” του Σταύρου Παπαδόπουλου και είχε έρθει στη “Μαύρη Θύελλα” μαζί με τους τους Μπόατενγκ και Μπαφούρ. Επαιξε τρεις σεζόν με την Καλαμάτα στην Α’ εθνική (1997-1998 και 1999-2001), αποχώρησε και επέστρεψε στην “Μαύρη Θύελλα”, που στο μεταξύ ήταν στην Β’ εθνική και είχε πρόεδρο τον Γιώργο Γρηγορόπουλο.
Ο Τσάρλς Σάμπσον εργάζεται πλέον ως προπονητής στη Σουηδία και ο γιος του Μπέντζαμιν θα φορέσει τη φανέλα που... ίδρωσε και ο πατέρας του πριν από πολλά χρόνια.
Από εκεί και πέρα, στην Καλαμάτα βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις ομάδες που θα καλύψουν τις κενές θέσεις στη Football League. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή διοργανώσεων, χωρίς όμως να θεωρείται βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί και η απόφαση. Το θέμα μπορεί να τραβήξει και άλλες μέρες, με το παρασκήνιο να είναι έντονο.