Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 19:18

Μία ενδεκάδα απόντες από την προπόνηση του Παναθηναϊκού...

Γράφτηκε από τον

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό ύστερα από το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο το εν λόγω παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και από την Τρίτη (4/3) ξεκίνησε η προετοιμασία για τη σαββατιάτικη (8/3) αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρου.

 

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη μπει στη διαδικασία να προσγειώσει τους παίκτες του και να μην τους αφήσει να μείνουν στις δάφνες της μεγάλης νίκης ενάντια στους πρωταθλητές, ωστόσο μετρά πολλές απουσίες ένεκα εθνικών ομάδων και όχι μόνο

Συγκεκριμένα, οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Λαγός, Καρέλης και Τριανταφυλλόπουλος έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, την ίδια στιγμή που ο Καπίνο υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του τραυματισμού που απεκόμισε στον ώμο από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Μαρινάκης ταλαιπωρείται από ίωση, οι Μπαϊράμι και Σπυρόπουλος συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Ντίνας είχε υποχρεώσεις με τη θητεία του στον στρατό.

Στο μεταξύ, ο Λαγός θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Άρη αλλά και από αυτό κόντρα στην Καλλονή, ώστε να εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών.