Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2019 14:30

AEK ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Υπεύθυνος της ακαδημίας ο Κώστας Μίντζηρας, συνεργασία με ΠΑΕ ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ ως υπεύθυνος ακαδημιών εντάχθηκε ο Κώστας Μίντζηρας, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Μάνης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί μάλιστα το Σεπτέμβριο στην Αθήνα ώστε να παρακολουθήσει το σεμινάριο του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η καλαματιανή ομάδα ενδέχεται να ενταχθεί στο εν λόγω δίκτυο και γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος Σπύρος Λαιπώτης είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Καλαμάτας αναφέρει: “Η Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως Καλαμάτας ( Α.Ε.Κ. Καλαμάτας) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της Ακαδημίας της με τον Κώστα Μίντζηρα, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε απο τις Ακαδημίες του Π.Ο. Καλαμάτας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, στον Πάμισο κ.α.. Ως προπονητής Ακαδημιών εργάστηκε στις ομάδες του Φαραί, Απόλλωνα Καλαμάτας, Εθνικού Μελιγαλά και Μάνης. Ακόμα, στο κιτρινόμαυρο επιτελείο εντάσσεται ο διατροφολόγος-διαιτολόγος, Κώστας Μούντανος, ο οποίος θα έχει τακτική επαφή με τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους. Για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Ακαδημίας μας την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. στα Σπάτα, ο πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Καλαμάτας, Σπύρος Λαπιώτης με τον Υπεύθυνο Διοίκησης και Οργάνωσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. ,Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου, Ηλία Κυριακίδη, οι οποίοι συζήτησαν για την προοπτική ένταξης της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο Ακαδημιών της Α.Ε.Κ.. Ως πρώτο βήμα , ο προπονητής μας, Κώστας Μίντζηρας , θα παρακολουθήσει το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. που θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019”.