Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2019 15:59

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Στόχος η είσοδος στην τετράδα της Β’ τοπικής, έκανε 6 μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Στόχος η είσοδος στην τετράδα της Β’ τοπικής, έκανε 6 μεταγραφές

 

Με στόχο να διεκδικήσει μία θέση μέσα στην πρώτη 4άδα θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ τοπικής ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση φρόντισε να μην υπάρξουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό ώστε να διατηρήσει η ομάδα τη συνοχή της. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη κίνηση ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λάζαρη, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα για δεύτερη σερί σεζόν.
Επόμενη κίνηση ήταν η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, όπου η προτεραιότητα δόθηκε στον υπάρχον υλικό και αυτό που προέκυψε ήταν πως ανανεώθηκε η συνεργασία με όλα τα παιδιά. Επίσης θα συνεχίσει στην ομάδα ο νεαρός επιθετικός Σταύρος Σωτηρόπουλος, παρότι είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.
Από εκεί και μετά το βάρος δόθηκε στην ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που είχε ανάγκη. Ηδη η διοίκηση έχει προχωρήσει στην απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών.
Ο λόγος για τους έμπειρους παίκτες Δημήτρη Αντωναίο (μέσος από Καλλιθέα), Παναγιώτη Τσώνη (μεσοεπιθετικός από Τσικλητήρα Πύλου), Γιώργο Γάλλο (αμυντικός από Παναθηναϊκό Καλαμάτας), Δημήτρη Νικολόπουλο (τερματοφύλακας από Καλλιθέα), Θεόδωρο Ανεστόπουλο (φωτό, μέσος από Καλλιθέα) και το νεαρό Περικλή Φράγκο (τερματοφύλακας από Δόξα Καλαμάτας).
Η ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς η διοίκηση έχει προχωρήσει τις επαφές της για την απόκτηση ακόμη τριών παικτών, στόπερ, αμυντικού μέσου και επιθετικού. Μάλιστα απομένουν λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα του Βλαχόπουλου.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Παναγιώτης Μάθιος, Δημήτρης Κανελλόπουλος και Νώντας Καγιάς.
Η προετοιμασία έχει οριστεί να αρχίσει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Βλαχόπουλου.
Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση έθεσε σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να αγοράσουν και με αυτό τον τρόπο να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα.

Λειτουργεί ακαδημία

Από φέτος ξεκίνησε η λειτουργία ακαδημίας, με στόχο την αξιοποίηση των νεαρών παιδιών του Βλαχόπουλου, αλλά και τις γειτονικές περιοχές. Την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Ψώνης και Λάμπρος Κωστόπουλος. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα και Πέμπτη στις 7 το απόγευμα και τις παρακολουθούν 25 παιδιά ηλικίας από 7 έως 13 ετών. Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία δύο τμημάτων Κ10 και Κ14.