Πέμπτη, 15 Αύγουστος 2019 11:28

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Παρελθόν ο Κουντάνης, έκλεισε τα πρώτα φιλικά

Γράφτηκε από τον

Με 22 Μεσσήνιους παίκτες συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία του Α.Ο. Διαβολιτσίου για τυ πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς ο Ηλίας Κουντάνης ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

Ο ικανός μέσος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του ΑΟΔ και επιστρέφει στον Απόλλωνα Καλαμάτας, με τον οποίο έκανε πολύ καλή σεζόν στην Α’ τοπική. Ο ιστορικός σύλλογος πέρυσι έφθασε μάλιστα και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου ηττήθηκε από την Καλαμάτα.

Ο Κουντάνης μεταπήδησε αυτό το καλοκαίρι στους πρωταθλητές Μεσσηνίας, όμως η παρουσία του στο Διαβολίτσι αποδείχθηκε βραχύβια.
Ο ΑΟΔ ενδέχεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση μεσοεπιθετικού ή αριστεροπόδαρου μέσου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει βιασύνη. Η διοίκηση θα κάνει μεταγραφή, μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία κυλά χωρίς προβλήματα προς ικανοποίηση της τεχνικής ηγεσίας που έκλεισε και τα πρώτα φιλικά. Συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου ο ΑΟΔ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Μελιγαλά και στις 25 τον Πανθουριακό, για να ακολουθήσει στις 4 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός Ανάληψης. Ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι έδρες των αγώνων.
Στο κύπελλο Μεσσηνίας, το Διαβολίτσι θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του θεσμού στις 15 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας τη Σπερχογεία.