Σάββατο, 17 Αύγουστος 2019 18:35

Στη λίστα της ΑΕΚ για Τραμπζονσπόρ ο Σαρδέλης

Γράφτηκε από τον

Στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ (από την B List) βρίσκεται ο Γιάννης Σαρδέλης. Ο καλαματιανός μεσοεπιθετικός είναι μία από τις επιλογές του Μιγκέλ Καρντόσο για τις αναμετρήσεις των πλέι -οφ του Γιουρόπα Λιγκ με την Τραμπζονσπόρ.

Ο Σαρδέλης είχε συμπεριληφθεί και στη λίστα για τον τρίτο προκριματικό γύρο και τους αγώνες με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.  Στη νέα λίστα που έστειλε η ΑΕΚ στην UEFA για τους αγώνες με τους Τούρκους, υπάρχει μία αλλαγή. Σε σχέση με τους παίκτες που είχαν δηλωθεί για τα ματς με την Κραϊόβα, απουσιάζει ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και στη θέση του υπάρχει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Εκτός έμεινε κι ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος είχε αντικατασταθεί την παραμονή του πρώτου αγώνα της Ρουμανίας από τον Κρίστιτσιτς. Ο ίδιος κανονισμός ισχύει και τώρα, με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα δύο αλλαγών μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του πρώτου παιχνιδιού.
Έτσι, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στους «22», ίσως προλάβει οριακά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Ο έτερος, πάντως, τραυματίας, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, δηλώθηκε κανονικά.
Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 (ΟΑΚΑ) και στις 29 (Τραπεζούντα) Αυγούστου και θα μεταδοθούν από την Cosmote TV, αφού τα play off υπολογίζονται στο «πακέτο» της διοργάνωσης του Europa League.
Αναλυτικά η λίστα των 22 παικτών, συν τρεις (Σταμούλης, Μπότος, Σαρδέλης) από την B List:
Τερματοφύλακες: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης
Αμυντικοί: Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης
Μέσοι: Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μπότος
Επιθετικοί: Ολιβέιρα, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αλμπάνης, Κλωναρίδης