Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 20:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συσπείρωση και πίστη για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Συσπείρωση και πίστη για τον τίτλο

Μπορεί οι τρεις σερί ισοπαλίες να έριξαν από την κορυφή τον Πάμισο, όμως στη Μεσσήνη δεν χάνουν την πίστη τους για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες οι διοικούντες τα είπαν με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές σε καφετέρια της Μεσσήνης, εκδηλώνοντας την στήριξη τους. Τους ζήτησαν όμως από εδώ και πέρα να μην κάνουν άλλα… δώρα στους αντιπάλους τους, απεναντίας να προχωρήσουν μόνο με νίκες και στο τέλος να κάνουν ταμείο.


Ξεκαθάρισαν πως ο Πάμισος θα παλέψει μέχρι τέλους, με δεδομένο πως το πρόγραμμα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό.
Συνάμα υπάρχουν αρκετές και σημαντικές επιστροφές παικτών στην ομάδα της Μεσσήνης, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Βασίλη Αλεβίζου. Ο 32χρονος μεσοαμυντικός που απείχε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, τα βρήκε με τη διοίκηση και θα ενισχύσει τον Πάμισο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ακόμη επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές ο Γουλιέλμος Αντωνίου που βρισκόταν εκτός Ελλάδας, όπως και ο Δημήτρης Χριστόπουλος που ξεπέρασε την βαριά ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Το "παρών" στη σημερινή προπόνηση που ήταν η πρώτη της εβδομάδας μετά από τριήμερο ρεπό έδωσε και ο έμπειρος επιθετικός Στέλιος Ζάρκος, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα χωρίς πάντως να κρύβεται ένας προβληματισμός από τη διοίκηση για τη συνεχιζόμενη δυστοκία του, τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές…
Το μοναδικό πρόβλημα των νησιωτών για το εκτός έδρας ματς με το Διαβολίτσι είναι ο τιμωρημένος Γιάννης Τρίψας.