Τρίτη, 20 Αύγουστος 2019 12:48

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Πανιώνιος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο μπήκε χθες ο Πανιώνιος Καλαμάτας. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο “Γ. Λουκαρέας” όπου πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση ενώ ο αγιασμός θα γίνει μια από τις επόμενες μέρες.

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Σκαρπαλέζος που πέρυσι έπαιζε στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Παρών και ο το νέο μέλος της διοίκησης, ο αντιπρόεδρος Λυκούργος Κοζομπολης.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο της ομάδας είναι πλέον ο Παντελής Τσιγαρίδης ενώ η ομάδα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Θυμίζουμε ότι οι “κυανέρυθροι” θα στηριχθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Γιώργος Νιάρχος, Παναγιώτης Μοιρούλης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Πραστέλλας, Παναγιώτης Κώστας, Μιχάλης Κώστας, Αλμπερτ Σεφεράσι, Κλεάνθης Βοσνάκης, Νίκος Βοσνάκης, Μπάμπης Κοντοθανάσης, Μιχάλης Στραβάκος, Αλέξανδρος Γαλέας, Γιάννης Ψαρράς, Παναγιώτης Μέμιτσας. Σε αυτούς θα προστεθεί ο Δημήτρης Αναζίκος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βοηθήσει την περσινή χρονιά Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει προχωρήσει στην απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο λόγος για τους Γιώργο Καρούμπα, Κώστα Αργυρόπουλο, Λευτέρη Ρακόπουλο, Γιάννη Κούτρη, Γιάννη Γιάνναρη και Παναγιώτη Γαλίτη.