Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019 11:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στα νέα γραφεία παρουσίασε διαρκείας και πλάνο ακαδημίας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στα νέα γραφεία παρουσίασε διαρκείας και πλάνο ακαδημίας

Τα νέα γραφεία της Καλαμάτας είναι έτοιμα στο κέντρο της πόλης (Φραντζή 14), με “μελανόλευκο” χρώμα, φωτογραφικό υλικό από την ιστορία της ομάδας, τροπαιοθήκη και άνετους χώρους για την λειτουργία των παραγόντων και την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα τα επισκέπτονται.

Στα νέα γραφεία έγινε λοιπόν χθες η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και του πλάνου της ακαδημίας για τη νέα χρονιά. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται προς το παρόν από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Φραντζή 14, από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. τις καθημερινές και 9:00 π.μ. – 3 μ.μ. το Σάββατο) και ηλεκτρονικά από τις επίσημες ιστοσελίδες της ομάδας www.fckalamata.gr και της www.ticketmaster.gr. Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια. Για την έκδοση της κάρτας διαρκείας, ο κάτοχος πρέπει να έχει μόνο τον Α.Μ.Κ.Α. Ο διευθυντής μάρκετινγκ Κώστας Παπασταμάτης ήταν αυτός που έκανε την παρουσίαση των εισιτηρίων, αφού πρώτα αναφέρθηκε στα γραφεία χαρακτηρίζοντας τον χώρο εφάμιλλο ομάδων Σούπερ Λίγκα, ενώ σημείωσε πως στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Μαζί του ήταν και το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Παπαδόπουλος όπως και οι Μεσσήνιοι παράγοντες της ομάδας Γιώργος Ράλλης και Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης.

Από 50 έως 300 ευρώ

Οι κατηγορίες των καρτών διαμορφώνονται ως εξής: Η πρώτη κατηγορία είναι η GOLD CARD 300 ευρώ (είσοδος σε αίθουσα VIP με finger food και soft drinks, έκπτωση 20% στα προϊόντα της ομάδας). Η δεύτερη κατηγορία είναι η SILVER CARD 150 ευρώ (έκπτωση 15% στα προϊόντα της ομάδας)). Η τρίτη κατηγορία είναι η BRONZE CARD 100 ευρώ (έκπτωση 10% στα προϊόντα της ομάδας)). Και η τέταρτη κατηγορία είναι η BLACK CARD 50 ευρώ (κόστος κάρτα για ανέργους 40 ευρώ, κόστος κάρτας μαθητικό – φοιτητικό 40 ευρώ). Υπάρχει και ειδική κατηγορία που αφορά τα Α.ΜΕ.Α και τους μικρούς μας φίλους έως 12 ετών όπου η είσοδος είναι δωρεάν. Ενώ τα οικογενειακά πακέτα διαμορφώνονται ως εξής: Κάρτα διαρκείας γονέα 100 ευρώ με ένα παιδί. Με 2ο παιδί 120 ευρώ και με τρίτο παιδί δωρεάν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας όλων των τραπεζών, ειδικό προνόμιο έχουν οι κάτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία παρέχει έως και έξι άτοκες δόσεις. Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019 – 2020 θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια απ’ τους χορηγούς – συνεργάτες της ομάδαςα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς και ο κατάλογος ολοένα και θα αυξάνεται.

Από φέτος και ομάδα Κ17

Για το πλάνο της ακαδημίας της Καλαμάτας μίλησε ο υπεύθυνος παράγοντας Μιχάλης Σταθόπουλος, “Κάνουμε τα αυτονόητα στα οποία εντάσσεται και η ακαδημία” τόνισε αρχικά ενώ ανέφερε και το τεχνικό τιμ της ακαδημίας που θα απαρτίζεται από τους Παναγιώτη Δρούγα, Φραγκίσκο Κεράνη, Βαγγέλη Κουρεντζή και Μάριο Μπιτσάνη. Οπως είπε, η συνδρομή των γονέων για τα παιδιά της ακαδημίας θα είναι ίδια με τα προηγούμενα δύο χρόνια, δηλαδή 30 ευρώ, ενώ θα γίνονται διευκολύνσεις σε περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη ή οικονομική δυσκολία. Σημείωσε ακόμη ότι από φέτος η Καλαμάτα θα έχει και ομάδα Κ17. Οσον αφορά τα γήπεδα, οι προπονήσεις θα γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών θα χρησιμοποιηθεί και το κέντρο στα Παλιάμπελα, πιθανόν και το γήπεδο του Ασπροχώματος.