Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 11:20

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ετοιμάζεται για τα πρώτα φιλικά ματς

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ετοιμάζεται για τα  πρώτα φιλικά ματς

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική φέτος θα συμμετέχει στην Γ’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Παλαμάρας είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας ενώ έχει προγραμματίσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Το αρχικά προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά δεν θα γίνει τελικά και έτσι το πρώτο τεστ του Διαβολιτσίου θα γίνει μεθαύριο Κυριακή, με αντίπαλο τον Πανθουριακό, στις 6.30 στο γήπεδο “Π. Γεωργανάς” στην Σπερχογεία.

Εκλεισε με Παναρκαδικό, κλείνει με Πανηλειακό

Στις 4 Σεπτεμβρίου το Διαβολίτσι θα παίξει με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί στο Διαβολίτσι μια ομάδα Γ’ εθνικής, τον Παναρκαδικό τον οποίο αναμένεται να βρει στο δρόμο του και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της Μεσσηνιακής ομάδας προγραμματίζουν φιλικό ματς και με τον Πανηλειακό, το οποίο πιθανότατα θα γίνει στις 28 Αυγούστου. Τέλος, στις τάξεις της ομάδας του Διαβολιτσίου περιμένουν, όπως όλες οι ομάδες της κατηγορίας, την ανακοίνωση των ομίλων της Γ’ εθνικής ώστε να μάθουν τους αντιπάλους τους.