Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 08:36

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Θα… ρεφάρουμε εκτός έδρας", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον

Ανικανοποίητοι έμειναν στον Μεσσηνιακό από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟ Βάρδας, γιατί χάθηκαν άλλοι δύο βαθμοί μέσα στην Καλαμάτα και με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.
Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και άξιζαν το τρίποντο, όμως μια στιγμή αδράνειας και ένα… τυχερό γκολ έφεραν την ισοφάριση.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας δεν κρύβει τη στεναχώρια του για αυτή την ισοπαλία, γιατί με νίκη η καλαματιανή ομάδα θα βρισκόταν τώρα πέντε βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.


"Κάναμε ένα καλό ματς με αρκετές ευκαιρίες και ελέγχαμε τον ρυθμό. Η Βάρδα δεν έκανε ούτε ένα σουτ σε όλο το ματς και δεχθήκαμε γκολ από μία σέντρα. Δυστυχώς όταν δεν βάζεις αυτά τα γκολ το πληρώνεις και αυτό έγινε με μας. Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και με νίκη θα κάναμε άλμα παραμονής, όμως δεν τα καταφέραμε.
Εμπιστεύομαι πάντως τα παιδιά και πιστεύω πως αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, θα τους πάρουμε εκτός έδρας και θα παραμείνουμε στην κατηγορία", τόνισε ο προπονητής του Μεσσηνιακού.
Η συνέχεια περιλαμβάνει το ντέρμπι με την Καλαμάτα εκτός έδρας, ένα ματς που έχει φυσικά μεγάλο δείκτη δυσκολίας, αλλά και παιχνίδια με την Ερμιονίδα και την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Σήμερα έγινε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Τα προβλήματα των Πετρόγιαννη και Πουλάκου δεν εμπνέουν ανησυχία και θα μπουν άμεσα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ σχεδόν έτοιμος είναι και ο Κουκούτσης. Ανησυχία υπάρχει όμως με τον Τσουκάλη που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό.