Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2019 20:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απέκτησε τον έμπειρο Κροάτη επιθετικό Ράκιτς

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απέκτησε τον έμπειρο Κροάτη επιθετικό Ράκιτς

Την απόκτηση του 34χρονου Κροάτη επιθετικού Τζόρτζε Ράκιτς ολοκλήρωσε χθες η Καλαμάτα. Ο έμπειρος φορ έπαιζε στην Λοκομοτίβα, ομάδα Α’ εθνικής Κροατίας, όπου πέρυσι είχε 10 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Από το 2015 έως το 2018 έπαιζε σε ομάδες της Κίνας όπου σε 4 σεζόν είχε 74 συμμετοχές και 45 γκολ ενώ από το 2013 έως το 2015 έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα όπου είχε συνολικά 20 συμμετοχές και 7 γκολ. Ο Ράκιτς είχε παίξει ακόμη στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με την Σάλτσμπουργκ το 2010 (16 συμμετοχές, 2 γκολ) αλλά και στην Γερμανία με την Μόναχο 1860 το 2010-2012 όπου είχε σε δύο σεζόν 65 συμμετοχές και 13 γκολ. Πρόκειται δηλαδή για ένα παίκτη που έχει παίξει σε μεγάλες κατηγορίες πολλών χωρών ο οποίος έχει ικανότητα στο σκοράρισμα και αποκτήθηκε για την θέση του βασικού επιθετικού στην “Μαύρη Θύελλα”.

Η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει:

“Ο Π.Σ. «Η Καλαμάτα» πιστός στις εξαγγελίες και στο πλάνο που έχει εκπονηθεί από την πλευρά της διοίκησης για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα τον Đorđe Rakić.Μια μεταγραφή η οποία προέρχεται από το πάνω ράφι όσον αναφορά την ποδοσφαιρική αξία του Σέρβου επιθετικού, ίσως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τα μελανόλευκα στην ιστορία της Μαύρης Θύελλας. Με την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου μας με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή γίνεται αντιληπτό ότι το ρόστερ της ομάδας μας ενισχύεται αφάνταστα και ο Βασίλης Βούζας αποκτά ένα επιθετικό όπλο με οντότητα, ποιότητα και αξία στη νευραλγική θέση του φορ που δίνει λύση στα αγωνιστικά του πλάνα κατά τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ĐORĐE και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει αυτός και η ομάδα μας”.