Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 13:25

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ολοκλήρωσε την ενίσχυση με τον Παναγιώτη Καμαρινό

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ολοκλήρωσε την ενίσχυση με τον Παναγιώτη Καμαρινό

 

Την ενίσχυση της από το μεταγραφικό παζάρι, ολοκλήρωσε η Κυπαρισσία με την απόκτηση του Παναγιώτη Καμαρινού.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί το 9ο μεταγραφικό απόκτημα της θερινής περιόδου για την ομάδα της Κυπαρισσίας, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά δυνατή και ανταγωνιστική την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης Καμαρινός είναι 26 ετών αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και την περασμένη χρονιά έπαιζε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αστέρα Αμαλιάδας (στην Α’ τοπική Ηλείας), αλλά και άλλες ομάδες.

Κατά τα άλλα η ομάδα μπαίνει από σήμερα στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της, η οποία εκτός από το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει και φιλικά ώστε να γίνει το μοντάρισμα και η ομάδα σιγά – σιγά να κτιστεί για να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Το πρώτο φιλικό που είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες με την Ηλιούπολη αναβλήθηκε λόγω πένθους. Ετσι το πρώτο τεστ θα γίνει την επόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον φιλόδοξο Αίαντα Γαστούνης. Η ομάδα της Ηλείας έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο και για το λόγο αυτό ενισχύθηκε σημαντικά στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μια ημέρα μετά η Κυπαρισσία θα μεταβεί στη Χώρα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου έχει κλειστεί φιλικό με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, αλλά θα αναβληθεί. Αυτό γιατί την ίδια ημέρα διεξάγονται αγώνες για την Α’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Για το λόγο αυτό οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να κάνουν το φιλικό κάποια άλλη ημέρα.