Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 15:00

Εξετάσεις σήμερα οι Μεσσήνιοι διαιτητές

Γράφτηκε από τον

 

Γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικά τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣΜ περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα.

Συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα στη αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, θα ξεκινήσουν οι γραπτές εξετάσεις, όπου οι διαιτητές, διαιτητίνες, αλλά και οι παρατηρητές διαιτησίας θα κληθούν να απαντήσουν σε 20 ερωτήσεις των κανονισμών διαιτησίας. Στη συνέχεια όλοι τους θα βγουν στον αγωνιστικό του κεντρικού γηπέδου του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, όπου έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα αγωνιστικά τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών. Η συμμετοχή στις εξετάσεις και τα τεστ είναι υποχρεωτική, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΕΔ/ΕΠΣΜ καλεί τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ανήκουν στη δύναμή της,να παρευρεθούν για γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικά τεστ (για διαιτητές), στο ΑΚ της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στον Κορδία, στις 26/08/2019 και ώρα 18:00. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική”.

Τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Γιώργος Μπλάνας, Δημήτρης Νίκας, Ανδρέας Μιχαλακέας και ο παρατηρητής διαιτησίας, αλλά και εθνικός εκπαιδευτής Νίκος Χρονόπουλος θα είναι οι εξεταστές καθηγητές.

Πέρασαν τα τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια γνωστοποίησε τους πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών διαιτησίας και εθνικών εκπαιδευτών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Την Παρασκευ, τελευταία ημέρα των αγωνιστικών τεστ, συμμετείχαν από τη Μεσσηνία, η Σοφία Αθανασοπούλου στους βοηθούς διαιτητές 1ης κατηγορίας, ο Μάριος Καρβούνης στους βοηθούς διαιτητές 3ης κατηγορίας και οι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές για άνοδο στη Γ’ εθνική Ηλίας Μπουρίκας και Νίκος Γάκης. Και οι τέσσερις κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες.

Οι πίνακες

Στους πίνακες εθνικών κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 από τη Μεσσηνία θα βρίσκονται οι Ηλίας Αλεξέας (πίνακας βοηθών διαιτητών 1ης κατηγορίας), Αποστόλης Καυκάς, Γιάννης Κουτσαναστάσης, Ηλίας Ρέκκας (διαιτητές 3ης κατηγορίας), Κώστας Αδαμόπουλος (βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας), Μάριος Καρβούνης (βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας), Σοφία Αθανασοπούλου (πίνακας γυναικών βοηθών διαιτητών 1ης κατηγορίας), Ευγενία Τσαούση, Σταματία Τσαούση (γυναίκες διαιτητές 2ης κατηγορίας), Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Σταυρούλα Μαλαπάνη, Δήμητρα Ρηγοπούλου (βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας), Νίκος Χρονόπουλος (πίνακας παρατηρητών διαιτησίας 2ης κατηγορίας και πίνακας εθνικών εκπαιδευτών), Χρήστος Κότσαρης, Σταύρος Λάμιας, Γιώργος Μπλάνας, Δημήτρης Νίκας (πίνακας παρατηρητών 3ης κατηγορίας).