Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 17:29

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με μια ωραία γιορτή έκλεισαν τη φετινή σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με μια ωραία γιορτή έκλεισαν τη φετινή σεζόν

 

Μία ξεχωριστή συγκέντρωση-γιορτή πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στο “Δασάκι” στην Ανδρούσα ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”.

Με αυτή τη συγκέντρωση έκλεισε μία σεζόν γεμάτη δράσεις για τους παλαίμαχους της Καλαμάτας, η οποία περιελάμβανε κυρίως φιλικούς αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι χαιρετισμοί

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Μανώλης Θεοδώρου με σύντομο χαιρετισμό όπου ανέφερε: “Καλοσωρίζω όλα τα μέλη του Συνδέσμου, τους παλιούς προέδρους Παναγιώτη Ανδριανόπουλο, Ανδρέα Βρυώνη, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Καλαμάτας Παναγιώτη Βασιλόπουλο που είναι χορηγός μας και τον Γιώργο Γκότση (παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ), που επίσης είναι χορηγός μας και τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη. Οσον αφορά τον κ. Βασιλόπουλο θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί θα είναι ο χορηγός του ταξιδιού, που θα κάνουμε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ικαρο. Η σημερινή μας συγκέντρωση είναι η τελευταία για τη φετινή σεζόν όπου είχαμε πολλές δράσεις, με φιλικούς αγώνες και άλλες δραστηριότητες. Οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας είναι μία μεγάλη οικογένεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα καλά νέα που αφορούν την Καλαμάτα σχετικά με την άνοδο στη Football League. Εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Πρασσά, που έχει ένα όραμα για την ομάδα. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θέλουμε να έχει επιτυχίες.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο παλιός πρόεδρος της Καλαμάτας Παναγιώτης Ανδριανόπουλος που σημείωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην άποψη συγκέντρωση των παλαιμάχων. Αρκετούς από εσάς, σας γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία πολύ ωραία γιορτή και εύχομαι να είστε πάντα δραστήριοι. Η Καλαμάτα άλλαξε κατηγορία και έχει μία νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Πρασσά. Τον Γιώργο τον γνωρίζω πολύ καλά και πιστεύω ότι θα φτάσει την ομάδα ψηλά. Μου έχει πει ότι θέλει η Καλαμάτα κάθε χρόνο να παίρνει κατηγορία και σε τρία χρόνια να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς έκανε ένα μεγάλο δώρο στην Καλαμάτα, τη μεταγραφή του σέντερ φορ Ράκιτς.

Ακολούθησε ο παλιός πρόεδρος Ανδρέας Βρυώνης που είπε: “Η σημερινή γιορτή είναι η πιο καλή που έχετε διοργανώσει. Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στο υπόλοιπο συμβούλιο και θα είμαι πάντα κοντά σας. Είναι μεγάλη χαρά μου να παρακολουθώ αγώνες παλαίμαχων και να δίνω το παρών στις εκδηλώσεις τους γιατί θυμόμαστε παλιές καλές στιγμές. Οπως όλοι μας έτσι και εγώ χάρηκα για την άνοδο της ομάδας και εύχομαι στη διοίκηση καλή δύναμη και επιτυχίες.

Μετά μίλησε ο Γιώργος Φάββας που τόνισε: “Βρίσκομαι στην εκδήλωση με διπλή ιδιότητα ως παλαίμαχος και ως εκπρόσωπος του νέου δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλοπούλου. Ο κ. Βασιλόπουλος δεν μπορούσε να έρθει στη συγκέντρωση γιατί ήταν στα εγκαίνια της έκθεσης “Αρτος-Οίνος-Ελαιον”. Μεταφέρω πάντως μήνυμα του, ότι είναι πάντα κοντά στους παλαίμαχους της Καλαμάτας και εύχεται επιτυχίες στην ομάδα”.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: “Θα είμαι πάντα δίπλα στους παλαίμαχους της Καλαμάτας που κάνουν σημαντικό έργο. Σχετικά με την Καλαμάτα χαρήκαμε όλοι που άλλαξε κατηγορία και εύχομαι στη διοίκηση καλή δύναμη”.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης δήλωσε: “Θα είμαι πάντα κοντά στους παλαίμαχους της Καλαμάτας από τους οποίους έμαθα το ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣΜ εύχεται επιτυχίες στην Καλαμάτα και γνωρίζετε πόσο βοηθάμε την ομάδα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους σας και τη νέα χρονιά να έχετε πολύπλευρες δράσεις”.

Ο Κώστας Παρασκευόπουλος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Καλαμάτας σημείωσε: “Καλοσωρίζω τα μέλη του συνδέσμου, τους παλιούς προέδρους και τους χορηγούς στη συγκέντρωση-γιορτή με την οποία έκλεισε η σεζόν. Μία σεζόν γεμάτη δράσεις για τους παλαίμαχους της Καλαμάτας. Ο σύνδεσμος μας από το 1992 έχει συγκεντρώσει πάνω από 200.000 ευρώ τα οποία έχουν δοθεί για κοινωνικούς σκοπούς. Οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και μας ενδιαφέρει ο ενωτικός λόγος. Και τη νέα σεζόν θα έχουμε ποικίλες δράσεις. Από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος για την άνοδο της ομάδας της Καλαμάτας και εύχομαι πάντα επιτυχίες στη Μαύρη Θύελλα”.

Τον κύκλο των χαιρετισμών έκλεισε ο Νικήτας Παπανικολόπουλος εκ των προπονητών της ομάδας των παλαιμάχων λέγοντας: “Βρισκόμαστε σε ακόμα μία μεγάλη συγκέντρωση-γιορτή των παλαιμάχων και αποδεικνύουμε ότι είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Εύχομαι στη Μαύρη θύελλα καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και καλή δύναμη στη διοίκηση που έχει υψηλές βλέψεις για την ομάδα. Ολοι μας θέλουμε η Καλαμάτα να βρεθεί σύντομα εκεί που της αξίζει”.

Ξεχωριστές κινήσεις

Στη διάρκεια της βραδιάς είχαμε μία ξεχωριστή κίνηση από το μέλος των παλαιμάχων Δημήτρη Γιαννόπουλο ο οποίος προσέφερε διπλές σε όλους τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση. Πρόσφατα η κόρη του Νίκη παντρεύτηκε τον Ιωάννη Αβιζιώτη και θέλησε με αυτή την κίνηση να μοιραστεί τη χαρά του. Επίσης ξεχωριστή κίνηση είχαμε και από τον Γιώργο Γκότση (παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ) εκ των χορηγών του συνδέσμου, ο οποίος δρόσισε τους παρευρισκόμενους με απολαυστικά παγωτά.

Το μενού ήταν πλούσιο και τις εντυπώσεις κέρδισε το αρνί που έβαλε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των παλαιμάχων Κώστας Παρασκευόπουλος.

Οι παρευρισκόμενοι

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς παλαιμάχων οι Αγγελος Σκαφιδάς, Κώστας Ασημακόπουλος, Ακης Δάλλας, Νίκος Μουλατσιώτης, Ηλίας Λαγογιάννης, Ελβιο Μάνα, Φώτης Θάνος, Παναγιώτης Θεοχάρης, Αλέκος Δέδες, Γιώργος Πετρόγιαννης, Παναγιώτης Μπιζίμης Κώστας Μπιζίμης, Λεωνίδας Δαμιανάκος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γρηγόρης Ζησιμάτος, Κώστας Καρλαύτης, Μάκης Πετρομιχελής, Γιώργος Κορομηλάς, Βασίλης Μπλέτσας, Κώστας Ανδριόπουλος, Κώστας Παλαμάρας, Φραγκίσκος Κεράνης, Ηλίας Φράγκος και οι φίλοι του συνδέσμου Αγγελος Παναγόπουλος, Τάκης Γκέκας και Παναγιώτης Ψυλλάκης, καθώς επίσης και ο Νίκος Θεοδώρου γιος του προέδρου των παλαιμάχων Μανώλη. Ο Νίκος Θεοδώρου όταν το επιτρέπει ο χρόνος δίνει το παρών στις εκδηλώσει των παλαιμάχων. Ορισμένοι από τους παλαίμαχους συνοδεύονταν από τις συζύγους τους.

Τηλεφωνική επικοινωνία με Πρασσά

Εκπληξη της βραδιάς ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο παλιός πρόεδρος της Καλαμάτας Παναγιώτης Ανδριανόπουλος με το νέο πρόεδρο Γιώργο Πρασσά. Ο κ. Ανδριανόπουλος του είπε: “Θα θέλαμε να ήσουν κοντά μας σήμερα αλλά οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και το πρόγραμμά σου φορτωμένο. Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο που έκανες στην ομάδα τον Σέρβο επιθετικό Τζορτζε Ράκιτς. Γιώργο είμαστε δίπλα σου” και στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον πρόεδρο των παλαιμάχων Μανώλη Θεοδώρου, ο οποίος του είπε: “Μεταφέρω την καλησπέρα μου και το χαιρετισμό όλων των παρευρισκομένων. Είσαστε μία νέα διοίκηση στην Καλαμάτα με εσένα πρόεδρο και ευχόμαστε να πετύχετε τα σχέδια σας. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην Καλαμάτα”. Μετά του μίλησε ο Κώστας Παρασκευόπουλος: “Κύριε πρόεδρε καλησπέρα, χαρά μας που επικοινωνούμε μαζί σου. Εχετε αναλάβει πρόεδρος σε μία ιστορική ομάδα. Η ομάδα είναι μεγάλος πρεσβευτής της πόλης μας. Εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και να έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας”. Από την πλευρά του ο κ. Πρασσάς ανέφερε: “Χαίρομαι για την επικοινωνία που είχαμε. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και το προσεχές διάστημα θα έχω συνάντηση μαζί σας”.