Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 18:40

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Πρώτη μεταγραφή ο Στάθης Τσουλάκος

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Πρώτη μεταγραφή ο Στάθης Τσουλάκος

 

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Α.Ε. Αβίας, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Στάθη Τσουλάκου.

Ο 25χρονος μέσος τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν σε ομάδα της Ρόδου, ενώ την προηγούμενη ήταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Εχει φορέσει ξανά της φανέλα της Α.Ε. Αβίας, για δύο σερί περιόδους (2010-2012).

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Διονύση Πουλή, έχουν ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Οσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο μόνος παίκτης που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Κάμπου είναι ο τερματοφύλακας Φίλιππος Μάρης.

Από σήμερα η ομάδα μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις στο γήπεδο του Κάμπου, ενώ έχουν αρχίσει και τα φιλικά. Συγκεκριμένα το Σάββατο έδωσε το πρώτο με αντίπαλο τον Ερμή Καλαμάτας, που ήταν περισσότερο για ξεμούδιασμα των παικτών, από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων. Μάλιστα έγινε αργά το απόγευμα και χρειάστηκε να ανάψουν και τα φώτα, κάτι που έγινε για πρώτη φορά μετά την ανακαίνιση που έγινε. Το επόμενο θα γίνει και πάλι στο γήπεδο του Κάμπου, όπου η Α.Ε. Αβίας θα αναμετρηθεί με τη Δόξα Καλαμάτας. Ο Διονύσης Πουλής βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για τη διεξαγωγή άλλων δύο φιλικών που θα γίνει την Τετάρτη μετά το φιλικό με τη Δόξα, καθώς και την επόμενη, ώστε η ομάδα να έχει παιχνίδια στα πόδια της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στο κύπελλο Μεσσηνίας.