Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2019 19:30

Με στόχο την άνετη παραμονή ξεκινά σήμερα ο Α.Ο. Φυτειάς

Γράφτηκε από τον

 

Με στόχο την εύκολη παραμονή στην Α1 τοπική έχει ως βασικό του στόχο ο Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας, που σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η διοίκηση έχει προγραμματίσει την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν σήμερα στις 8 το βράδυ στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”. Αρχικά θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια υπό τις οδηγίες του προπονητή Στράτη Μάρκου (φωτό), ο οποίος θα βρίσκεται για 3η σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Ο Α.Ο. Φυτειάς θα στηριχθεί φέτος στους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, αφού ανανέωσαν όλοι, πλην του Ηλία Φλέσσα, και στους τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν, αλλά και σε όσους προστεθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός προπονητής θα έχει στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου τους Κώστα Κοσμά, Νίκο Ξανθάκη, Σταύρο Μαρινόπουλο, Παναγιώτη Ταβουλαρέα, Γιώργο Μαυροειδή, Χρήστο Μπαστακό, Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Θανάση Κωστέα, Σταύρο Μπάλλα, Αλέξη Λότση, Βασίλη Καρλαύτη, Γρηγόρη Μάρκου, Αλέξανδρο Σταμούλο, Δημήτρη Μπεσσή, Γιώργος Σαφάκα, Αγγελο Τσέρτο, Κώστα Φιλόπουλο. Σε αυτούς θα προστεθούν τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα οι Παναγιώτης Σταματόπουλος, Δημήτρης Παντελόπουλος και Γιώργος Γελασάκης. Ο τελευταίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στην Αναγέννηση Παραλίας. Επίσης στη διάθεση του Στράτη Μάρκου θα βρίσκεται από τον Ιανουάριο και μετά ο Νίκος Σκριβάνος. Ο ποδοσφαιριστής πριν από ένα μήνα περίπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστού και έχει αρχίσει σιγά-σιγά πρόγραμμα ώστε να επιστρέψει έτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον προπονητή Στράτη Μάρκου και τους παράγοντες να έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με δύο παίκτες. Το βάρος έχει δοθεί στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος να αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ