Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 12:48

ΑΕΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ίλια Ίβιτς

Γράφτηκε από τον

Ο Ίλια Ίβιτς είναι και με τη βούλα ο αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Σέρβος ανακοινώθηκε ως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

O Ίλια Ίβιτς έγινε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, κατόπιν ανακοίνωσης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (27/8).

Ο Σέρβος συμφώνησε για δύο συν δύο χρόνια. Το απόγευμα, ο νέος τεχνικός διευθυντής, μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα πάνε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, εκεί όπου ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου στους ποδοσφαιριστές.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ, αφού υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ομάδας από το 2004 έως τον Φεβρουάριο του 2007, πραγματοποιώντας αρκετά δυνατά deal.

O Σέρβος ήταν ο νούμερο ένα άνθρωπος στο μυαλό του Μελισσανίδη για τη συγκεκριμένη θέση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε 24 ώρες μετά και δύο ημέρες μετά από την απομάκρυνση Λυμπερόπουλου.

Πλέον, μένει να δούμε πότε θα κλείσει και το θέμα του προπονητή. Ο Γκας Πογέτ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο, με τον ίδιο να δηλώσει στο Sport24.gr ότι θα ήταν μεγάλη του χαρά να επιστρέψει στον πάγκο της ΑΕΚ.
Πηγή: sport24.gr