Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 11:50

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δυνατό τεστ με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

 

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και το πρώτο απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας θα δώσει σήμερα ο Α.Ο. Διαβολίτσιου.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Α’ τοπικής θα υποδεχθούν στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Διαβολιτσίου τον Πανηλειακό, τον οποίο θα βρουν στο δρόμο τους και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή το Διαβολίτσι είχε δώσει το πρώτο της φιλικό (νίκη 5-0 με Πανθουριακό) ενώ το τεχνικό τιμ θα προγραμματίσει ένα ακόμη τεστ για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Κοντά σε Ρήγα, Χότζα

Ο Χρήστος Ρήγας και ο Δημήτρης Χότζα συμμετέχουν τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του Διαβολιτσίου. Πρόκειται για δύο παίκτες που γνωρίζει καλά ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας Κώστας Παλαμάρας οι οποίοι θα έχουν τις τελικές επαφές με την διοίκηση της επόμενες μέρες και θα ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει η μεταγραφή τους στο Διαβολίτσι.

Από εκεί και πέρα, στο Διαβολίτσι περιμένουν τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ εθνικής προκειμένου να μάθουν τους αντιπάλους τους, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.