Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:04

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αρεσε στη φιλική ισοπαλία 1-1 με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Α.Ο. Διαβολιτσίου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανηλειακό σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.

Απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως αυτή της Ηλείας οι πρωταθλητές Μεσσηνίας στάθηκαν σας ίσος προς ίσο και άφησαν υποσχέσεις εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο Πανηλειακός, που θα τον βρει το Διαβολίτσι μπροστά του και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, με τον Κώστα Λούσκο στον πάγκο του έπαιξε με αρκετά νεανική σύνθεση στο δεύτερο φιλικό του μετά από αυτό στη Ζάκυνθο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μετά από μισή ώρα αγώνα με κεφαλιά του

Δ. Τσιγκρίλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάλλα.

Νωρίτερα ο Λούσκος είχε αστοχήσει σε τετ α τετ, ενώ στο 40’ το μακρινό σουτ του Πρέντι σταμάτησε στο δοκάρι του Καλογερόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα ανέβασε την απόδοση της και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Αθανασόπουλο, στο 70’ έφερε το ματς στα ίσια όταν ο Γεωργιόπουλος σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Γ. Καλογερόπουλος με νέο σουτ έκανε το 1-1.

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δ. Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Μεμά, Μπαλόπουλος, Σεντεμέντες, Κρεμύδας, Τζανετέας, Μουλιάτος, Κουλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος.

Επαιξαν και οι: Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Αθανασόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Τσουκαλάς, Γεωργιόπουλος και Οδεμισιώτης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Γ. Νικολόπουλος, Μπαβελής, Κύταρης, Δ. Τσιγκρίλας, Πρέντι, Μπάλλας, Ασημακόπουλος, Λούσκος,

Π. Τσιγκρίλας. Επαιξαν και οι: Δαλαβούρας, Μαλέσκος, Κωστόπουλος, Κουζής, Κ. Κάρδαρης, Μπατζαλής, Π. Νικολόπουλος, Ηλιόπουλος και Αντύπας.

Για το Διαβολίτσι δεν αγωνίστηκαν οι Ζάκκας και Πιτσιλής που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, είναι το Σάββατο με την “Μαύρη Θύελλα” στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.