Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:47

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Βρήκε λύση στον πάγκο με Κώστα Στυλιανόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο Κώστας Στυλιανόπουλος είναι από την Τρίτη ο νέος προπονητής του Τσικλητήρα Πύλου και ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αργυρόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Ο 47χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας της Πύλου και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο Τσικλητήρας ήταν η τελευταία ομάδα της πρώτης κατηγορίας δίχως προπονητή και παρότι άργησε χαρακτηριστικά, συμφώνησε με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας.

Ο Τριφύλιος τεχνικός πέρυσι κοουτσάρισε τον Τέλλο Αγρα, ενώ έχει περάσει ακόμη από τους πάγκους του Απόλλωνα Καλαμάτας, της Αναγέννησης Παραλίας, του Μιλτιάδη, του Δωρίου και του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα ο Στυλιανόπουλος θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες που διαθέτει η ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις, μιας και έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Στον Τσικλητήρα έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και έχουν απομείνει μόνο λίγοι πιτσιρικάδες.

Πρώτη μεταγραφή ο Σκαφιδάς

Πρώτη μεταγραφή είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Σκαφιδάς που έπαιζε στην Αναγέννηση Παραλίας.

Είναι δεδομένο όμως πως θα γίνουν 5-6 ακόμη μεταγραφές για να γεμίσει το ρόστερ.

Επαφή επίσης θα υπάρξει με τον Φώτη Διακουμή, τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, για να συνεχίσει στην ομάδα της Πύλου.

Επιστρέφει ο Πανταζόπουλος

Ακόμη στον Τσικλητήρα θα επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια ο δυναμικός μεσοαμυντικός Βασίλης Πανταζόπουλος, ο οποίος είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και θα κατεβαίνει από την Αθήνα στους αγώνες για να βοηθά την ομάδα της πόλης του.